ЦСКА е домакин на Етър (Велико Търново) в мач от

...
ЦСКА е домакин на Етър (Велико Търново) в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА – Етър 0:0, ден втори

ЦСКА е хазаин на Етър (Велико Търново) в мач от XVIII кръг на футболното ни състезание, който стартира през вчерашния ден и се доиграва през днешния ден с началото на второто полувреме.

В събота, който се изсипа над „ Армията “.

Теренът на стадиона бе почистван през съвсем целия неделен ден, благодарение на 2 снегорина, с цел да може в 17:30 часа дуелът да бъде възобновен.

При резултат 0:0, като гостите от Велико Търново са с човек по-малко, само че въпреки всичко крайното решение ще бъде взето от длъжностните лица и делегата на мача директно преди началото му.

Основният проблем през днешния ден са минусовите температури, тъй като почистеният терен може да се окаже заледен и рисков за здравето на футболистите.

Първоначалните прогнози и упованията на домакините към този момент обаче са, че срещата ще стартира по стратегия.

По традиция Novsport.com ще наблюдава в действително време развиването на дуела, който е директно в ефира на Диема спорт 3, а посетителите ни могат да гледат.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ЦСКА : 1 Густаво Бусато, 19 Иван Турицов, 13 Браян Кордоба, 6 Християн Петров, 15 Тибо Вион, 17 Емануел Шакич, 26 Марселино Кареасо, 7 Джонатан Линдсет, 14 Тобиас Хайнц, 29 Майкъл Естрада, 9 Дюкенс Назон;

Треньор: Нестор Ел Маестро;

ЕТЪР : 22 Мартин Величков, 6 Пламен Димов, 15 Георги Ангелов, 4 Георги Александров, 7 Кольо Станев, 77 Мартин Николов, 28 Николай Янков, 23 Мосес Кандидус, 29 Янко Ангелов, 24 Шахредин Букхолда, 9 Мартин Тошев;

Треньор: Светослав Петров;

ЦСКА - ЕТЪР 0:0, ЕТО КАКВО съдебна експертиза СЛУЧИ ПРЕЗ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ В СЪБОТА:

Поради снежната завивка и потребността линиите на терена да бъдат оцветени в оранжево, ВАР не може да бъде калибриран по този начин, че да се намесва при засади. Така решенията за нередовна позиция са единствено на асистент-съдиите.

В шестата минута Шахредин Букхолда центрира от статично състояние към наказателното поле на ЦСКА, където отбраната на " алените " с лекост се оправи. В 8-ата минута Георги Александров влезе остро в краката на Марселино Кареасо, за което получи жълт картон, само че към три минути по-късно основният арбитър Кристиян Колев бе извикан от ВАР арбитъра Радослав Гидженов да прегледа персонално обстановката и извади пряк червен картон на Александров в 13-ата минута.

В 15-ата минута Тобиас Хайнц потърси с подаване в наказателното поле Дюкенс Назон или Майкъл ЕСтрада, само че отбраната на Етър почисти в корнер, от който последва втори подобен. След второто центриране от ъглов удар Мартин Величков мазета удар на Браян Кордоба. Третият корнер докара до изстрел на Християн Петров и още веднъж бе избита в ъглов удар от Величков. След това осъществяване търновци най-сетне съумяха да изчистят топката.
В идващите минути ЦСКА продължи да е по-активният отбор, колкото позволяваше тежкият терен, затрупан със сняг. В 28-ата минута Етър имаше късмет да поведе в резултата. Първо Мартин Тошев бе изтърван от отбраната на ЦСКА, само че стреля в страничния дирек, а по-късно Шахредин Букхолда пропусна да вкара на празна врата.

След тази офанзива на " виолетовите " дуелът бе краткотрайно спрян за разчистване на линиите на терена.  В 40-ата минута Християн Петров съвсем от аутлинията сътвори ужас в търновската отбрана, само че нямаше футболист на " алените " на добра позиция, който да засече топката. Две минути по-късно вратарят на Етър показва отличен инстикт, откакто Джонатан Линдсет получи от Тобиас Хайнц и стреля към вратата.

Началото на второто полувреме се забави, защото представители на двата клуба, съдиите и съдийският пратеник разискват дали дуелът да продължи и в последна сметка взеха решение той да бъде отсрочен с 24 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР