ЦСКА е близо до това да се подсили с още

...
ЦСКА е близо до това да се подсили с още
Коментари Харесай

Алън Пардю води защитник от Нидерландия в ЦСКА

ЦСКА е покрай това да се укрепи с още един бранител от Нидерландия, написа " Мач Телеграф ". Това е 23-годишният Шакийл Пинас от АДО Ден Хааг.

Бранителят може да пристигна на " Армията ", откакто някогашният му треньор в отбора от Хага и сегашен механически шеф на " алените " Алан Пардю подсигурява за договорката. Договорът на Пинас изтича в края на сезона и той би трябвало да дойде в София като свободен сътрудник. Националът на Суринам е неизменим титуляр за отбора от Хага, където в последните 4 сезона е записал 75 мача и 6 гола в Ередивизи. Висок е 182 см и играе с ляв крайник, което го разграничава от двамата нидерландски бранители на ЦСКА сега Юрген Матей и Мено Кох.

Според авторитетния уебсайт transfermarkt.de настоящата му цена е 1 млн. евро. Преди няколко месеца е имало сериозен интерес към него от АЗ Алкмаар и Утрехт, само че до продажба не се е стигнало.

Привличането на Шакийл Пинас би било страховит ход на управлението на ЦСКА. Защитникът бързо ще се приспособява около Матей и Кох, само че е доста по-перспективен от тях и след това може да бъде продаден за сериозна сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР