ЦСКА допусна първа загуба в контролите си в Австрия. Червените“

...
ЦСКА допусна първа загуба в контролите си в Австрия. Червените“
Коментари Харесай

ЦСКА с първа загуба в контролите, падна от Карабах

ЦСКА позволи първа загуба в контролите си в Австрия. „ Червените “ изгубиха от първенеца на Азербайджан Карабах с 0:1. Единственият гол в мача бе дело на албанеца Редон Джиджа, който вкара в края на първата част. Балканското острие на азерите на процедура е и първият състезател, вкарал попадение на столичния гранд през това лято.

Цялата инспекция сред ЦСКА и Карабах бе придружена със мощен дъжд от австрийското небе. Сериозното количество вода обаче не повреди тревното покритие въобще и приятелският мач вървеше в много обичайно движение.

Първите минути на контролата минаха относително умерено. За това оказа помощ и изобилния дъжд, който позабави темпото, само че не нарани тревното покритие. В 13-ата минута Шопов опита отдалечен изстрил, само че Махамадалиев улови елементарно.

Няколко минути по-късно Редон Джиджа комбинира добре с Андраде и излезе на стрелкова позиция, само че навременна интервенция на Християн Петров го блокира.

Следващата опастност също бе за азерите - Вешович шутира диагонално, само че топката не навести вратата на Бусато, а излезе в навън.

Десет минути преди края на полувремето " алените " се активизираха. Те лишиха високо в противниковата половина топката, а Шопов и Хайнц комбинираха сред цялостен куп играчи на Карабах. Норевжецът опита удар с левия крайник, само че топката мина до лявата греда.

180 секунди преди почивката Карабах поведе. Точен бе Редон Джиджа, у който топката се озова малко инцидентно след пробив отляво и рикоширало ниско подаване. Албанецът обаче без съмнение порази Бусато за 0:1.

В началото на втората част ЦСКА не бе спретнат по този начин както в първата. " Червените " бяха малко по-активни във фаза офанзива, като най-отличаващ се бе Илиан Антонов. Именно той бе блокиран на два пъти в 63-ата минута, таман когато бе изместен от фланга в центъра на офанзивата. 60 секунди по-късно още веднъж Антонов имаше късмет след прекрасен пробив на Шагоян.

ЦСКА оцеля в 72-рата минута, когато с дълъг пас по лявото крило беше изведен Зубир, който комбинира с Бензия, чийто удар беше блокиран от Мено Кох, само че топката стигна до Нериман Ахундзаде. Той направи невъобразим пропуск.

В последните десетина минути азерите бяха много по-активният тим на терена, като удариха и
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР