ЦСКА днес осъществи сензационен трансфер и успя да привлече един

...
ЦСКА днес осъществи сензационен трансфер и успя да привлече един
Коментари Харесай

Арменски журналист пред ТОПСПОРТ: Ако не беше казармата, Шагоян отдавна щеше да играе в Европа, ЦСКА удари шестицата!

ЦСКА през днешния ден реализира ефектен трансфер и съумя да притегли един от най-талантливите играчи в Европа - Жираир Шагоян.

21-годишният арменец е същински елмаз. През годините беше спряган за прехвърляния в редица европейски грандове, измежду които - Челси, Севиля, ЦСКА (Москва), Спартак (Москва) и Порто. ТОПСПОРТ се свърза с арменския публицист Вахе Хакобян - " vahesport.ru ", който показа усещанията си за новото " армейско " украшение.
 Новата перла на ЦСКА: Тук съм! Дойдох, с цел да играя за вас
Новата перла на ЦСКА: Тук съм! Дойдох, с цел да играя за вас

От клуба направиха надъхващо видео

" Следя Жираир Шагоян от 15-годишен. Още през цялото време се открояваше измежду останалите играчи. Впечатлява с отлична скорост и най-много експедитивност с топка в краката, дрибъл и техника.

Има безукорен изстрел. Ударът му не е доста мощен, само че постоянно - прецизен. Наблюдаван е от доста европейски грандове и в случай че не беше обстановката с казармата в Армения, от дълго време щеше да играе по европейските терени.

Шагоян може да играе като ляво крило или втори нападател. Много добър е в обстановка един на един със бранител и в офанзиви на скорост. ЦСКА удари шестицата с този трансфер ", съобщи армеският публицист пред нашата медия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР