ЦСКА да е държавен отбор? Това са нелепи неща. ЦСКА

...
ЦСКА да е държавен отбор? Това са нелепи неща. ЦСКА
Коментари Харесай

Филип Филипов: ЦСКА си плаща, на друг му плащат

" ЦСКА да е държавен тим? Това са нелепи неща. ЦСКА си заплаща наем за стадиона, на който играе мачовете. Този наем е 100 хиляди лв. на месец. Не знам различен тим да заплаща наем. На други тимове им се заплаща наем и налози ", по този метод реагира изпълнителният шеф на ЦСКА – Филип Филипов, който показа новия началник Стоян Орманджиев, с който ще работят дружно.

Бившият футболист засегна и още настоящи тематики, свързани с клуба.

" Хубавите неща протичащите се в ЦСКА следват едно след друго. В началото на седмицата станахме притежатели на стадиона дружно с страната ", стартира той.

" Най-важната крачка за стадиона беше да се учреди дружесто с страната. Основна заслуга за това има семейство Ганчеви, които поставиха доста старания през последните години. Искам да благодаря и на министър Лечева, без чиято помощ това няма да се случи. Бюджетът за стадиона е обезпечен. Той най-вероятно ще бъде надвишен от първичната рамка – 80-90 млн. Искам да кажа на „ алената “ общественост, че стадионът ще е от най-голям клас. Феновете би трябвало да са спокойни ".

" Ние приветстваме всяка една инспекция, тъй като нищо не крием. Институциите би трябвало да са осведомени със протичащото се. Нямаме терзания. Първата копка не зависи от нас. Зависими сме от институциите. Проектът би трябвало да бъде координиран с тях. Надяваме се в най-кратки периоди да стартираме. Идеята за Панчарево е да преместим школата там, да създадем общежитие и още един терен ", продължи шефът на " алените ".

" В най-скоро време ще бъде показан идейният план на институциите. Тогава ще бъде осводомена и необятната общност за визията на стадиона. Тогава ще се разбере и какъв брой доста работа се извърши през тези месеци. Работа има ужасно доста. Основата, на която ще се образуват нашите връзки, ще е колегиалност. Всички желаеме ЦСКА да се развива. Деления няма да има. ЦСКА е доста огромен клуб. Винаги има къде да се развива и да надгражда. Това ще е и нашата цел в работата. Всичко желаеме ЦСКА Да се развива и да бъде стойностен клуб ".

" Уверен съм, че този градеж ще стартира и желанието ни ще се сбъдне. Не вършим нищо, което е в прорез със закона. Няма спънки, заради които, на това място да не бъде построен един прекрасен стадион. Той ще е потребен освен за ЦСКА, а за целия български спорт ", добави той.

" Аз съм в клуба от година и половина, не мога да кажа с акуратност. Смятам, че пречката за сдружението беше политическата конюнктура. При министър Василев концепцията беше една, в този момент е друга. Мисля, че политическата конюнктура пречеше. Не мога мога да кажа с акуратност ".

" Със Спортфайв не сме имали контракт. Отношенията ни бяха правилни, изчистени са изцяло. За да бъде показан иденият план пред институциите, би трябвало да бъде показан от български архитекти. Затова работим с най-хубавите архитекти в сектора, които да входират идейния план пред институциите. Проектът е построен от интернационалните архитекти ".

" Не мога да схвана за какво би трябвало да се пречи, с цел да се случи нещо хубаво. Надявам се да идват нови хора с хубави хрумвания. Трябва да се работи за хубавото. И страната е притежател на стадиона. И тя има интерес тук да има прекрасен стадион ", приключи Филипов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР