ЦСКА били слаби? Дали? Това все пак е същият отбор,

...
ЦСКА били слаби? Дали? Това все пак е същият отбор,
Коментари Харесай

Станислав Ангелов: ЦСКА били слаби?! Не омаловажавайте победата на Левски

ЦСКА били слаби? Дали? Това въпреки всичко е същият тим, който победи Базел, а до този миг нямаше загуба в шампионата, съобщи пред " Мач Телеграф " някогашният състезател и шеф на " сините " - Станислав Ангелов, цитират от Топспорт.

" Никой няма право да омаловажава успехите на даден тим, по какъв начин са ги постигнали, по какъв начин се подготвяли за тези мачове, тъй като това не е лека работа. За мен от Левски сами си направиха този мач елементарен. Изиграха го супер. Показаха нападателен и атрактивен футбол. Съвсем справедливо завоюваха ", безапелационен беше Пелето, както го назовават и до през днешния ден почитателите.

Той бе безапелационен, че настройката за самата среща e оказала въздействие върху развръзката, а не толкоз другите позиции, от които стартираха двата гранда. Както е известно, " сините " бяха сринати измежду загубата с 2:3 от Локомотив Сф, а в това време на " Българска войска " си бяха обезпечили комфорт след 2:0 над Славия.

" Това е дерби и другите мачове нямат значение. Важното е да знаеш по какъв начин да спечелиш този мач. С каква мотивация и тактика ще влезеш в него. От титулярите до запасите. Имам доста такива мачове зад тила си. И знам от персонален опит, че формата преди този момент, резултатите - нямат значение. Важното е по какъв начин ще влезеш в този мач ", счита Ангелов.

Той уточни и какво друго му е направило най-голямо усещане.

" Това е представянето на всички българи, които стартираха за Левски. Наистина бях впечатлен от това, което направиха. В никакъв случай не желая да поставям на назад във времето чужденците, които също бяха на равнище и блеснаха при успеха. Но за мен българите бяха тези, които поведоха Левски към нея. Говоря за хора като Ивелин Попов, чието значение бе сложено под подозрение преди срещата. Именно родните играчи спомогнаха Левски да влезе по-добре в мача, по-бързо да вземе превес, който се резервира до дъно ", показа Пелето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР