ЦСКА без Гриша Ганчев ще е отбор не на ръба,

...
ЦСКА без Гриша Ганчев ще е отбор не на ръба,
Коментари Харесай

Пореден епизод от сериала Да изгоним Ганчеви от ЦСКА...

ЦСКА без Гриша Ганчев ще е тим не на ръба, а мощно засилен още веднъж към аматьорския футбол или прекъсване на съществуването му. В това съм уверен. А най-несъстоятелното изказване е " постоянно ще има кой да поеме ЦСКА ". Не, няма кой! Или, в случай че има, един е. Ама пристигна ли той на " Армията ", стадионът ще пустее. Не агитката, никой от останалите браншове няма да стъпи на мач.

Особено в последните години, задачата на " доброжелателите " на най-успелия ни футболен клуб е една - Ганчев надалеч от ЦСКА. Не можаха да го откажат със протичащото се във футбола ни като цяло, съдийски критерий към " алените " и един различен тим, друг критерий в наказванията на Дисциплинарната комисия и какво ли още не. Не можаха да го откажат мачове като оня на главен съперник за купата против децата на Миньор. Не можаха да го откажат милиони задължения, направени от предходни притежатели, които заплати той. Не са спирали да съскат и змиите на " Армията ". Засъскаха все по-силно. Но и те не го отхвърлиха. Нито транспаранти, нито апели, протести, закани, ексцесии, случилото се със Стойчо Стоилов след първия мач с Лиепая, случилото се в края на предишния сезон - бутилки, банани, маймунски викания против част от футболистите. Не, отново не стана, отново не го отхвърлиха.
 Снимка 557650
Източник:

Има все по-реална " заплаха " ЦСКА да се снабди с нов и съвременен стадион. Което в действителност ще изстреля клуба в друга орбита. Това не се харесва на доста хора. Започва и новият сезон. Има огромна логичност и в думите на юриста на клуба Трендафилов след днешния... разпит на Гриша и Данаил Ганчеви. За възможни уговорени мачове. И става все по-смешно. ЦСКА толкоз урежда мачове, че 11 години купата отива в Разград. " Червените " тръгнали да уреждат мач с... Враца. Вече звучи като доста тъп анекдот. А, отново ще напомним, децата смениха мъжете в Перник за извънредно значим дуел. Помним, доста добре помним. Други тимове пък са " царе на обръщалките ". Но нито един огромен необут не беше викнат на " разпит ". Само Ганчев. Защо ли?!

Този " разпит " толкоз ще попречи на притежателя на ЦСКА, колкото и делото за захарта. Ще мине време, ще видите, че е по този начин. Колкото и да не им харесва на някои, истината е, че с цел да атакуваш ЦСКА, би трябвало да атакуваш непосредствено Гриша Ганчев. И през днешния ден видяхме следващ епизод от този сериал.

Кой е подал сигнала, с цел да се стигне до разпита на Ганчеви? Ето това е задача с доста нараснала компликация. Списъкът на възможните сигнализиращи е голям. А въпросът е по кое време ще разпитат тях...
 Адвокатът на ЦСКА: Има офанзива по клуба
Адвокатът на ЦСКА: Има офанзива по клуба

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР