ЦСКА 1948 завърши наравно 2:2 с Динамо Киев в контролна

...
ЦСКА 1948 завърши наравно 2:2 с Динамо Киев в контролна
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с престижно 2:2 срещу Динамо Киев

ЦСКА 1948 приключи наедно 2:2 с Динамо Киев в контролна среща в Турция. Попаденията в дуела осъществиха Виктор Циганков (30), Марио Топузов (46), Карлос де Пена (61) и Ангел Бастунов (82).

Първата забавна обстановка бе пред " алената " врата. Още в третата минута Динамо провежда рискова офанзива. Караваев откри Виктор Циганков, който не съумя да отиграе добре топката, тя попадна във Ванат, който обаче стреля неопределено.

Малко по-късно Марио Топузов се оказа на отлична позиция, само че шитът му нямаше нужната нито акуратност, нито мощ.

В 30-ата минута футболистите на Динамо стигнаха до първия гол. Владислав Ванат се пребори за една топка, след което откри Циганков, който преодоля Даниел Наумов и без проблем вкара кълбото в мрежата.

Пет минути преди края на първата част основният арбитър отсъди в интерес на " белите ". Зад топката застана Буялски, само че Даниел Наумов съумя да избие, а при добавката Ванат също не съумя да се оправи с младия пазач на ЦСКА 1948.

В 46-ата минута крилото на " алените " Марио Топузов съумя да изравни резултата. Той означи с удар от близка дистаниця. Атакуващият футболист заби и победното попадение за столичани в контролата с Македония Гьорче Петров.

В 61-ата минута играчите на Динамо завоюваха втора дузпа. Този път зад топката застана Карлос де Пена, който не сбърка.

Малко по-късно Мартин Камбуров извърши по съвършен метод директен свободен удар, който обаче бе избавен от стража на Динамо (Киев).

В 82-ата минута резервата Ангел Бастунов направи резултата 2:2. Младият футболист не стреля изключително качествено, само че кълбото се отби в тялото на вратаря на Динамо и влетя в мрежата. Това бе и последната забавна обстановка в инспекцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР