ЦСКА 1948 записа важна победа в битката за оцеляване в

...
ЦСКА 1948 записа важна победа в битката за оцеляване в
Коментари Харесай

ВАР с решителни намеси за победа на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 записа значима победа в борбата за оцеляване в efbet Лига, откакто в конфликт на дъното на класирането се наложи над Пирин с 1:0. Срещата от 17-ия кръг беше решена с гол от дузпа, осъществена от Ивайло Чочев. Попадение на „ орлетата “ беше анулирано с интервенция на ВАР, а отново след съветване с ВАР реферът Георги Гинчев им присъди дузпа, само че Станислав Манолев я пропусна.
а стадиона в столичния квартал Бистрица, където преди 10 дни " алените " победиха първенеца и водач Лудогорец, гостите имаха преимущество на терена през първото полувреме и сътвориха няколко рискови положения пред вратата на Даниел Наумов. След центриране на Юлиан Попев, те вкараха и гол посредством Мохамед Брахими (41), само че той беше анулиран след намесата на ВАР, защото Попев е бил в засада.
В добавеното време на първата част ЦСКА 1948 получи право да извърши дузпа. ВАР отново имаше интервенция при решението на съдията да назначи наказателния удар. Националът Ивайло Чочев не сбърка при удара си от бялата точка и откри резултата.
Малко след началото на второто полувреме Денислав Ангелов пропусна да удвои задатъка на домакините, откакто не съумя да преодолее Ник Хангелман, когато се озова самичък против вратаря. В 68-ата минута и Пирин получи правото да извърши дузпа поради нарушаване на Лазар Марин. Даниел Наумов обаче избави удара на Станислав Манолев, който стреля извънредно неприятно от бялата точка.
В последните 10 минути имаше благоприятни условия за гол и пред двата тима, само че след далечни удари. Първо Ивайло Климентов от ЦСКА 1948 от 20 метра не уцели вратата, а по-късно с неакуратен отдалечен удар се регистрира и Антон Карачанаков от Пирин.
Сбед триумфа „ алените “ събраха 18 т. и се изкачиха на 10-о място в класирането. Пирин остава на предпоследната 13-а позиция с 12 т.
В понеделник ЦСКА 1948 гостува на Черно море, а ден по-рано „ орлетата “ одобряват ЦСКА.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР