ЦСКА 1948 взе добър аванс в първия полуфинал за Купата

...
ЦСКА 1948 взе добър аванс в първия полуфинал за Купата
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 направи крачка към финала след шоу с 5 гола срещу Локо

ЦСКА 1948 взе добър задатък в първия полуфинал за Купата на България против столичния " Локомотив "  - 3:2 в " Надежда ". Макар и на неособено високо равнище, двата противника изиграха зрелищен конфликт, в който головете можеха да са повече от 5.

Реваншът е на 10 май. Вчера " Лудогорец " също завоюва като посетител - 2:1 против " Черно море ".

Първите три попадения паднаха единствено за 14 минути. Ивайло Найденов откри в 18-ата след неприятна интервенция на вратаря на гостите Даниел Наумов. Те реагираха бързо и резултатът не закъсня. Отбелязаха идентични попадения с удари от разстояние - в отсъствието на контузения голмайстор на Първа лига Ивайло Чочев.

В 30-ата Сидклей изравни с прекрасен удар, а в 32-ата Радослав Кирилов осъществя за 2:1. Течеше 41-ата, когато Педриньо посрещна отбита топка пред пеналта и даде отличен задатък на ЦСКА 1948 на почивката - 3:1.
 Снимка Българска телеграфна агенция

В началото на втората част едвам не падна четвърти гол, домакините се отърваха по знамение и с героични намеси на вратаря си Бабукар Гайе. Малко по-късно Локо върна интригата с прецизен удар с глава на Дейвид Малембана - 2:3 в 50-ата.

Домакините получиха числово преимущество в 76-ата, когато на Симеон Петров бе вдигнат втори жълт и червен картон. Натискът им до края обаче не се увенча с равнене, имаха една в действителност добра опция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР