ЦСКА 1948 успя да надвие с голяма доза късмет Пирин

...
ЦСКА 1948 успя да надвие с голяма доза късмет Пирин
Коментари Харесай

Пирин се самоуби при поредното поражение срещу ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 съумя да надвие с огромна доза шанс Пирин с резултат 1:0 в следващ дуел от 17-тия кръг на efbet Лига. Мохамед Брахими видя по какъв начин негов гол бива анулиран в 38-та минута от ВАР поради засада. Ивайло Чочев осъществя от углавен удар в 4-та минута на добавеното време на първата част, откакто ВАР преразгледа съдийското решение. Станислав Манолев продължи каръка за своя отбор, пропускайки дузпа в 69-та минута. Двубоят в не дребна степен въплъщава сезона за "орлетата ".

Първото състояние в мача беше на сметката на гостите. Станислав Костов получи топката от Красимир Станоев, завъртя се на дъгата на наказателното поле и стреля, само че настрана от вратата на Даниел Наумов.

В 8-та минута пристигна и първият сериозен пропуск в дуела. След хубаво центриране на Петър Занев отляво Мохамед Брахими се оказа на стрелкова позиция, само че той изстреля топката доста неопределено с глава.

В 20-та минута имаше подозрения за дузпа за гостите, само че след преразглеждане от ВАР беше решено, че контакт в наказателното поле сред играчи на двата отбора няма.



В 22-та минута крилото на Пирин още веднъж направи огромен пропуск. След чудесна постепенна офанзива на Пирин Мохамед Брахими беше изведен от дребен ъгъл против Наумов, само че стреля неопределено. Той си навлезе яда на съотборниците, откакто за следващ път избра самостоятелната игра пред това да комбинира със съотборник.

Гостите бяха попарени още веднъж в 37-та минута. След нова хубава композиция по левия фланг Юлиан Попев съумя да получи топката и да центрира към Мохамед Брахими, който разстреля Даниел Наумов. При преразглеждането на ВАР обаче попадението беше анулирано поради засада на асистиращия играч.



Домакините се възползваха от този миг и в последните секудни на полувремето съумяха да нанесат удар. Главният арбитър Георги Гинчев се допита до ВАР, с цел да реши дали има учредения за присъждане на дузпа и откакто погледна обстановката уточни бялата точка. Чочев застана зад топката и без съмнения разстреля Ник Хенгелман за 1:0.



В началото на второто полувреме "червените " са пропуснаха огромен късмет. След извеждащ пас към Денислав Ангелов стрелецът остана самичък против Хегелман, само че стражът се намеси уверено.

В 69-та минута "орлетата " затвориха кръга на неприятния шанс в мача. След като основният арбитър отсъди 11-метров углавен удар Станислав Манолев застана зад топката и изглеждаше спокоен преди осъществяването, само че ударът му беше доста централен и Даниел Наумов нямаше проблем да избие.



Десет минути преди края "червените " можеше да нанесат втори удар. Домакините проведоха хубава контраофанзива, а Ивайло Климентов си настройки топката на десния крайник от към 20 метра, само че не уцели задачата. Пет минути преди края на 90-те резервата Антон Карачанаков със заплашителен удар отдалеко, който обаче мина малко над вратата на Наумов.

Така ЦСКА 1948 събра 18 точки в класирането, бягайки още по-далеч от дъното, до момента в който Пирин остава с 12 пункта и е единствено на един над последния Царско село.

ЦСКА 1948 - Пирин 1:0

1:0 - Ивайло Чочев (45+4, дузпа)

Ето и съставите на двата отбора:

ЦСКА : Наумов, Ангелов, Пиргов, Петров, Чочев, Мартинов, Топузов, Марин, Русев, Бастунов, Ангелов;

Пирин : Хенгелман, Дюлгеров, Николов, Бодуров, Занев, Попев, Дяков, Станоев, Манолев, Брахими, Костов;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР