ЦСКА 1948 уреди престижна контрола срещу сръбския гранд Партизан. Двата

...
ЦСКА 1948 уреди престижна контрола срещу сръбския гранд Партизан. Двата
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 уреди престижна контрола - ще премери сили с Партизан

ЦСКА 1948 уреди влиятелна контрола против сръбския гранд Партизан. Двата отбора щяха да премерят сили по време на зимния лагер в Белек, само че тогава инспекцията пропадна. Двубоят между Партизан и “червените ” ще се организира в Сърбия на 25 март от 12:00 часа българско време.
 Новият бранител на ЦСКА 1948: Иска ми се още в първия мач да се доклада с гол или асистенция Новият бранител на ЦСКА 1948: Иска ми се още в първия мач да се доклада с гол или асистенция
Ето какво пишат от родния клуб:

ЦСКА ще гостува на сръбския Партизан (Белград) за другарска среща сред двата тима, която ще се изиграе в паузата за национални тимове. Контролата сред двата отбора ще се организира на стадион „ Партизан “ на 25 март от 12:00 часа българско време. 

ЦСКА и Партизан трябваше да се изправят един против различен още по време на зимния предварителен лагер в Белек, само че инспекцията пропадна поради неточно отношение от страна на уредниците. 

В другарската среща присъединяване за ЦСКА няма да могат да вземат българските национали Даниел Наумов, Радослав Кирилов и Георги Русев както и Парвиз Умарбаев, Стив Фуртадо и Райън Бидунга, които ще пазят цветовете на Таджикистан, Кабо Верде и Конго. 

В момента отборът на Партизан заема втората позиция в сръбския хайлайф, до момента в който ЦСКА е трети в efbet Лига. „ Гробарите “ са 27 пъти първенец на своята страна, имат извоювани 16 национални купи и 1 Суперкупа на родината си. На 11 май 1966 година губят край за КЕШ от Реал Мадрид с 1:2. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР