ЦСКА 1948 стартира със загуба в Европа. Червените паднаха с

...
ЦСКА 1948 стартира със загуба в Европа. Червените паднаха с
Коментари Харесай

Фалстарт за ЦСКА 1948 в Европа

ЦСКА 1948 започва със загуба в Европа. " Червените " паднаха с 0:1 от румънския ФКСБ в първия мач от II прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. На Националния стадион прецизен беше Флоринел Коман (28). Реваншът е в четвъртък от 20.30 ч. в Букурещ.
В София не мина и без гаф - 20 мин. преди края на мача срещата бе прекратена. Два токови удара повлияха на осветеността на стадиона и реферът Лука Пайрето спря играта за 10 мин. Двубоят се доигра при понижено осветяване.
" Не заслужавахме да загубим. Все още нищо не е завършило. Поздравявам момчетата за хъса и себераздаването. Мачът бе равносилен. Играхме с млади момчета в средата на терена ", сподели треньорът Атанас Рибарски.
" Направихме добър мач, с който може да се гордеем. Надяваме се, че в реванша ще успеем да вкараме тези положения, които в този момент създадохме, и ще успеем да се класираме. Головете на непознат терен не важат, тъй че при победа за нас там, постоянно може да отидем в продължения, а за какво не и непосредствено да ги отстраним ", закани се нападателят Георги Русев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР