ЦСКА 1948 ще влезе в мача с Лудогорец с нагласа

...
ЦСКА 1948 ще влезе в мача с Лудогорец с нагласа
Коментари Харесай

Панайотов преди Суперкупата на България: Искаме да победим, характерът е най-силният ни коз

ЦСКА 1948 ще влезе в мача с Лудогорец с настройка за победа, съобщи старши треньорът на " алените " Николай Панайотов на конференция преди дуела за Суперкупата на България против първенците. Той съобщи, че най-силните козове на неговата селекция са отборната игра и характерът.

Мачът за Суперкупата на България е плануван за събота, 10 февруари. Той ще бъде извършен във Велико Търново на стадион " Ивайло ".

„ Очакванията са да стане един забавен мач. Надявам се това, което работихме през подготовката, да го покажем на мача с Лудогорец. Искаме да победим и отиваме с тази настройка “, стартира Панайотов.

„ Най-силният ни коз съгласно мен е отборната ни игра. Имаме положителни характерности, само че характерът, който имат момчетата, мен персонално ми подхожда доста. Смятам, че това ни е най-силният коз “, изрази мнение той и продължи във връзка с зимната подготовка.

„ Аз мисля, че направихме една добра подготовка. Със сигурност нямахме най-хубавите атмосферни условия в България. Няма значение къде играеш. Трябва да се приспособиш. Мисля, че изиграхме положителни контролни мачове. Смятам, че с течение на подготовката и последните два-три мача се представихме на равнище. Надявам се да покажем добра игра “.

„ Не мисля, че с огромна част от футболистите сме се разделили. Има съществени футболисти, само че останаха доста положителни футболисти. Не мисля, че чисто игрово тимът ще играе по-слабо. Това е тласък за момчетата. Съставът може би е бистър. Мисля, че единствено Жека на този стадий не се знае дали ще пътува с тима. Влиза във форма, само че се разболя. Марио Топузов също има проблеми. Останалите като цяло са на линия. Новите французи са кондиционно обратно. Работи се с тях, би трябвало им време “.

Относно това къде би трябвало да се играе дуелът с Лудогорец, Панайотов съобщи:

„ Нормално е мачът да е на безпристрастен терен. Надяваме се теренът да е добър и да се получи добър мач. Не мисля, че е от толкоз огромна значение къде е дуелът. Всеки мач е наложителен. Със сигурност този дуел е с доста огромна значимост. Можем да спечелим трофей. Ще имаме много мачове с Лудогорец до края на месеца. Всеки е значим и ще покаже до каква степен сме “, приключи наставникът на „ алените “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР