ЦСКА 1948 ще играе на четвъртфинал в турнира за футболната

...
ЦСКА 1948 ще играе на четвъртфинал в турнира за футболната
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 срази "Ботев" Пловдив в продълженията

ЦСКА 1948 ще играе на четвъртфинал в шампионата за футболната Купа на България. Това стана ясно след мач против " Ботев " Пловдив, траял 120 минути. В постоянното време на стадиона в квартал " Коматево " двата отбора си размениха по един гол, а в първото продължение гостите съумяха да създадат резултата 2:1 в своя изгода.

Първото попадение в мача беше маркирано в 14-ата минута. Марио Младеновски от " Ботев " фаулира Димитър Митков, а съдията отсъди дузпа, макар претенциите на домакините, че е пресилена. Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 извърши наказателния удар и не сбърка.

Снимка: Lap.bg

Равенството беше възобновено в 53-ата минута. Новото попълнение на " жълто-черните " Маркиньос стреля от отдалеченост и прати топката във вратата на гостите.

Така се стигна до продължения. В тях футболистите от ЦСКА 1948 натиснаха още първоначално и съумяха още веднъж да излязат напред в резултата. Димитър Митков означи с глава в 100-ата минута.

Снимка: Lap.bg

Така за втора поредна година отборът от София ще играе на четвъртфинал в шампионата за Купата на България. През предходната акция ЦСКА 1948 отстъпи на " Локомотив " Пловдив тъкмо в този стадий на конкуренцията.

Участие измежду най-хубавите 8 си осигуриха още ЦСКА, " Арда " и " Локо " Пловдив.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР