ЦСКА 1948 се върна на върха в efbet Лига след

...
ЦСКА 1948 се върна на върха в efbet Лига след
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пак излезе начело

ЦСКА 1948 се върна на върха в efbet Лига след 1:0 като посетител над Арда в мач от VI кръг. В Кърджали прецизен беше Ивайло Чочев (31-д). Наказателният удар бе отсъден за нарушаване на Алекс Петков против Георги Русев. Това бе седми гол за халфа, който води еднолично при реализаторите. В предния кръг футболистът от свищовското село Трънчовица заби 4 гола на Ботев Вр. ЦСКА 1948 събра 14 т., като измести Черно море (12 т.).

" Доволен съм от всички, беше сложен мач и победа. Важно е, че не позволихме да ни вкарат гол, и то с помощта на Дани Наумов, доста добре за него. Крайният резултат и успеха зависи от всички. Това е групов спорт и всички имат принос за успеха ", сподели треньорът на ЦСКА 1948 Любо Пенев.

" Загубихме, тъй като допуснахме една неточност в отбрана. Наистина направихме всичко допустимо, с цел да стигнем най-малко до равенството. На този стадий съм удовлетворен, че сътворяваме толкоз положения. Със сигурност ще пристигна моментът, когато ще вкарваме ", има вяра треньорът на Арда Сашо Тунчев.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР