ЦСКА 1948 пуска в продажба дарителски билети за домакинския двубой

...
ЦСКА 1948 пуска в продажба дарителски билети за домакинския двубой
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пуска дарителски билети за двубоя с Царско село

ЦСКА 1948 пуска в продажба дарителски билети за домакинския дуел против Царско село в 17-ия кръг на efbet Лига. Мачът е в неделя (14.02) от 14:30 ч. на Националния стадион " Васил Левски ". Можете да вземете своя виртуален пропуск от мрежата на Eventim и онлайн отсам, осведомят от клуба.

" Както е известно, поради противоепидемичните ограничения в страната, на трибуните няма да бъде " допускана аудитория. С покупката на дарителски билет за срещата обаче вие подпомагате ЦСКА във времената на пандемия и показвате, че изрично стоите зад отбора в борбите му в efbet Лига.

След лотария един от всички, закупили виртуален пропуск за дуела, ще завоюва тениска по желание от новата сбирка в онлайн магазина на “армейците”.

Жребият за тениската ще бъде изтеглен на 15.02.2021 г, а спечелилият, ще бъде разгласен в нашите обществени страници, след което ще помолим да се свърже с нас посредством известие в обществените мрежи или на телефон: 0882747014.

Наградата може да бъде взета на място от клубния адрес: гр. София, бул. " Джеймс Баучер " 12 или по пощальон за сметка на получателя. През първия полусезон мачът сред двата отбора приключи при нулево тъждество, тъй че във втория си конфликт те сигурно ще търсят голове. Към момента ЦСКА заема 6-ата позиция в класирането, до момента в който Царско село е на 8-мото място ", пишат още " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР