ЦСКА 1948 приема Локомотив София в реванш от полуфиналите на

...
ЦСКА 1948 приема Локомотив София в реванш от полуфиналите на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Локомотив София определят първия финалист за Sesame Купа на България

ЦСКА 1948 приема Локомотив София в реванш от полуфиналите на Sesame Купа на България. Двубоят е през днешния ден от 19:00 часа в Бистрица и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела. 

" Червените " завоюваха първата среща в " Надежда " с 3:2 и са една крачка по-близо до финала. 

И двата отбора влизат в срещата в неприятна форма. Домакините подредиха три мача без победа в шампионата, като в последния кръг отстъпиха с 0:1 на Славия вкъщи. " Железничарите " записаха четири следващи загуби, а през уикенда приключи наедно 1:1 против Арда на своя стадион. 

Добрата вест за треньора на ЦСКА 1948 Тодор Янчев е, че Ивайло Чочев е изцяло възобновен от травмата си и ще може да стартира като титуляр. Готов за цялостен мач е и Бирсент Карагарен. С проблеми в състава на домакините са само Джонатан и Райън Бидунга. 

Наставникът на гостите Станислав Генчев ще може да разчита на всичко най-хубаво в мача. Той няма проблеми с контузени и осъдени играчи. Собственикът на " железничарите " Иван Василев още един път удостовери, че се отдръпва след края на сезона, само че добави, че тимът ще получи награда при класиране за край. 

Главен арбитър на мача е Георги Кабаков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР