ЦСКА 1948 прекърши 4:1 Загорец от Нова Загора в контрола,

...
ЦСКА 1948 прекърши 4:1 Загорец от Нова Загора в контрола,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 отнесе подгласника на Арда

ЦСКА 1948 прекърши 4:1 Загорец от Нова Загора в контрола, играна на стадионa в Тулово. " Червените " подцениха противника преди почивката и разрешиха да им бъде вкаран гол. Димитров от Загорец засече чудесно с глава центриране от корнер и топката влетя в мрежата тъкмо до гредата.

" Червените " дадоха отговор с пропуск на Гущеров, само че като цяло играта им в офанзива не спореше. Вратарят Пангев пък избави сигурен втори гол, оставен самичък против противник. След почивката ЦСКА 1948 излезе видоизменен. Андон Гущеров изравни при първата офанзива. Той довкара топката след удар на Йоан Маринов. В 53-ата минута столичани към този момент водеха. Тони Стоичков означи фирмен гол с глава след корнер. До края на терена играеше единствено ЦСКА 1948 и ситуациите пред вратата на Загорец не спираха.

Силно включване направи Мартин Таушанов, който сътвори куп забавни положения за " алените ". Головете обаче бяха на Цаковски. Първо нападателят беше изведен в 59-ата минута от Гущеров самичък против вратаря и не сбърка. В 73-ата минута Таушанов мина около половината отбрана на Загорец, само че вместо да стреля подаде кавалерски на Цаковски. И последният закова крайното 4:1. До края отборът на Валентин Илиев изпусна още обстановки.

Следващата контрола на ЦСКА 1948 е на следващия ден от 15:30 часа против Несебър на стадиона в Мъглиж. С нея завършва лагерът на тима в Казанлък. Несебър е пети във Втора лига и се чака здрав мач.

Снимка: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР