ЦСКА 1948 потегли днес на обяд за Троян, където ще

...
ЦСКА 1948 потегли днес на обяд за Троян, където ще
Коментари Харесай

ЦСКА ще спечели в Ловеч, закани се Васил Шопов

ЦСКА 1948 потегли през днешния ден на обяд за Троян, където ще отседне преди мача със Спартак (Плевен). Тази вечер " алените " ще упражняват в планинския град. Припомняме, срещата от Втори кръг е на следващия ден (27 юли) от 20:00 ч. на стадиона в Ловеч. Отборът на Петко Петков е без трайно контузените Михаел Орачев и Борис Тютюков.

" Пазя единствено хубави мемоари от родния ми Спартак, макар че не бяха положителни времена за клуба като цяло ", сподели новото попълнение Васил Шопов, " Имам доста другари и положителни връзки с публиката на Спартак, тъй че чакам обикновено посрещане. Съперникът още се напасва и се надявам да използваме това, като победим ".

Халфът дебютира с голов пас против Локомотив (София) и към този момент се очерта страховито дуо с Андон Гущеров. " Показахме много положителни неща в първия кръг, видяха се и пропуски. Дано продължи възходящата наклонност. ЦСКА оима отличен колектив и новите попълнения ще се впишем бързо. Аз персонално ще встъпвам в по-добра форма, защото не организирах пълноценна подготовка ", показа още Шопов пред клубния уебсайт на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР