ЦСКА 1948 посреща Локомотив (Пловдив) в двубой от 27-ия кръг

...
ЦСКА 1948 посреща Локомотив (Пловдив) в двубой от 27-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще иска да продължи серията си, докато Локо няма право на грешка в Бистрица

ЦСКА 1948 посреща Локомотив (Пловдив) в дуел от 27-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Бистрица е с начален час 19:30, а основен арбитър ще бъде Волен Чинков.

Домакините излизат като трети във краткотрайното класиране, на 8 точки от втория Лудогорец и на 10 от водача ЦСКА - София. Отборът на Тодор Янчев се намира в много удобна позиция, защото мъчно може да бъде преместен от топ 6 поради огромната точкова разлика сред него и седмия Славия - 13 пункта. “Червените ” се намират и в много добра серия, откакто нанизаха три следващи победи в шампионата. Последната такава пристигна като посетител над Септември (София) с 3:1. Головата форма на ЦСКА 1948 също е на равнище, като в последните си 5 мача тимът съумя да вкара цели 14 гола. Лошото е обаче, че столичани не могат да запишат суха мрежа към този момент четири дуела поред и позволяват попадение непроменяемо във всеки един дуел от над месец насам в efbet Лига.

Локомотив (Пловдив) от своя страна излиза като шести във краткотрайното класиране с 43 пункта, на 2 от седмото място. Със сигурност “смърфовете ” ще се нуждаят от победи, с цел да останат в топ 6 и всяка една неверна стъпка може да ги смъкне в таблицата. Пловдивчани имат единствено 1 победа в последните си 5 дуела, а в предходния кръг позволиха загуба във Варна, откакто отстъпиха с 1:2 от Черно море.

Наставникът Александър Томаш и този мач няма да може да разчита на новите попълнения Хорхе Сегура и Алфа Конте. И двамата към момента нямат картотека и не могат да оказват помощ на новия си отбор. Ще бъде забавно и представянето на Парвиз Умарбаев и Бирсент Карагарен в днешната среща. Двамата дълги години защитаваха цветовете на Локо (Пд), само че в този момент са част от отбора на ЦСКА 1948.
 Новите попълнения на Локо (Пловдив) още веднъж са навън от сметките на Томаш Новите попълнения на Локо (Пловдив) още веднъж са навън от сметките на Томаш
“Червените ” се намират в серия от две следващи победи над днешния си конкурент. Последният домашен дуел пък, който ЦСКА 1948 изигра против пловдивчани, бе на 29 април 2022 година. Тогава отборът от столицата още веднъж победи (1:0).

ЦСКА 1948 - ЛОКОМОТИВ (ПД)

Вероятни сформира: 

ЦСКА 1948:  Наумов , Фуртадо , Даскалов , Елитон , Сидклей , Чочев , Умарбаев, Русев , Педриньо , Кирилов , Диков

Локо (Пд): Хоркаш , Павлов , Паскалев , Петрович , Томашевич , Зебли , Витанов , Матеус , Джовани , Илиев , Сорга

НАЧАЛО : 19:30 часа 
СТАДИОН : “Витоша ”, с. Бистрица 
СЪДИЯ : Волен Чинков

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР