ЦСКА 1948 посреща Левски в интригуващ сблъсък от Първа лига.

...
ЦСКА 1948 посреща Левски в интригуващ сблъсък от Първа лига.
Коментари Харесай

Левски ще опита да продължи победната си серия в Първа лига при гостуването си на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 посреща Левски в завладяващ конфликт от Първа лига. Двубоят на стадион " Витоша " в Бистрица стартира в 17:30 часа. Главен арбитър на срещата е Драгомир Драганов.

ЦСКА 1948 приема " сините " от позицията на седми в класирането, като тимът на Николай Панайотов няма проваляне от един месец насам. Домакините записаха победа над Левски на старта на сезона - през юли на " Герена " с 2:1, когато с голове на Педриньо от дузпа и Елитон реализираха поврат над отбора на Николай Костов.

От състава на ЦСКА 1948 отпада за дуела бразилският централен бранител Елитон, който получи червен картон против Локомотив (Пловдив) и изгоря за две срещи. Другите асове в отбора на Панайотов обаче са на линия - Ивайло Чочев, Георги Русев, Даниел Наумов, Антонио Вутов, Никола Илиев, Симеон Петров, Педриньо и прочие Трайно поради травма от състава отсъства някогашната звезда на Черно море Евгений Сердюк.
Левски продължава да бъде без своята огромна звезда Уелтон. Бразилското крило се контузи в мача с Черно море на " Герена ", след което " сините " изгубиха пет точки - загуба от Берое и нулево реми с Арда (Кърджали).

Очаква се в Бистрица Костов да пусне в игра Джавад ел Джемили. Испанското крило с марокански корени имаше контузия, поради която пропусна мачовете с Берое и Арда. На линия са още Андриан Краев, Асими Фадига, Роналдо, Пламен Андреев и така нататък

Историята на съперничеството сред ЦСКА 1948 и Левски в Бистрица демонстрира, че конфликтът е непредсказуем - " сините " имат победа с 2:0 под управлението на Станимир Стоилов, само че имат и загуба с 0:1, когато отпред на " алените " беше Любослав Пенев. През пролетта пък тимовете, водени тогава от Тодор Янчев и Елин Топузаков, направиха зрелищно 2:2 - за ЦСКА 1948 осъществиха Ивайло Чочев и Парвизджон Умарбаев, а за Левски - Рикардиньо и Уелтон.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР