ЦСКА 1948 посети поредно столично училище в рамките на кампанията

...
ЦСКА 1948 посети поредно столично училище в рамките на кампанията
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 дари усмивки на деца от София

ЦСКА 1948 посети следващо столично учебно заведение в границите на акцията " ЦСКА в учебно заведение ". Това е последната такава изява на отбора за 2018 година, като идващото посещение ще е през 2019 година Ето какво пишат алените на формалния си уебсайт:

" Измина още един ден от акцията „ ЦСКА в учебно заведение “! Този път имахме шанса да гостуваме на 119 СУ „ Михаил Арнаудов “. Получи се същински празник с доста детски усмивки, като за това спомогна прелестното отношение на преподавателите към малчуганите и екипа ни, както и положителната организация на събитието.

" Радостно е, че тимът на ЦСКА ни гостува. Нашето учебно заведение непрекъснато взе участие в културни и спортни начинания, а с днешната още повече ускоряваме извънкласната активност “, съобщи класният началник на III “E” клас Станислава Величкова.

Футболистите Димитър Буров и Светослав Диков зарадваха над 130 възпитаници от разнообразни класове с дарове на ЦСКА. След това хлапетата имаха опция да покажат футболните си умения пред треньори от ДЮШ на армейците.

Разбира се, най-вече за положителното въодушевление спомогна наличието на любимеца на децата – лъвчето Арми. Клубният амулет присъстваше на фотоси с дребни и огромни, а игрите и танците около него не спираха от самото начало.

Играчите на ЦСКА раздадоха и към 500 предложения за идващото домакинство на „ алените “, което е на следващия ден от 18:30 на Националния стадион. Съперник е коравият отбор на Поморие, а пропуските важат за дете и компаньон над 18-годишна възраст.

С това събитие слагаме край и на акцията „ ЦСКА в учебно заведение “ за календарната година, като идващото посещение в образователно заведение ще бъде през 2019 година. "

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР