ЦСКА 1948 поднесе футболен празник в 64 ОУ Цар Симеон

...
ЦСКА 1948 поднесе футболен празник в 64 ОУ Цар Симеон
Коментари Харесай

Футболен празник в софийско училище заради ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 сервира футболен празник в 64 ОУ " Цар Симеон Велики " в квартал Симеоново, където персонално треньорът на алените Валентин Илиев организира подготовка на доста деца от 5,6 и 7 клас. Ето какво написа по този въпрос уеб сайтът на ЦСКА 1948:

" ЦСКА сервира нов футболен празник в полите на Витоша. Този път хазаин беше 64 ОУ „ Цар Симеон Велики “ в квартал Симеоново. Над 100 деца от 5, 6 и 7 клас се включиха в заниманията, водени персонално от треньора на първия отбор Валентин Илиев, шефа на школата Лъчезар Дафков, треньора на вратарите в школата Антон Пенчин.

Не бяха върнати даже девойките, които желаеха да се пробват. Няколко хлапета хванаха окото на алените експерти и получиха покана да упражняват в школата. Припомняме, академията на ЦСКА единствена предлага изцяло безвъзмездна екипировка и няма такси.

Празникът обаче беше за всички участници. Те получиха фенски фланелки на ЦСКА, тетрадки и предложения да посетят последните три домашен мача за есента против Миньор, Пирин Разлог и Елин Пелин.
Малчуганите дадоха обещание да бъдат на стадиона в Драгалевци още тази неделя, когато е лютото дерби с перничани.

Фланелки получиха и децата в неравностойно състояние от учебното заведение, които следиха своите другари.

Треньорът Валентин Илиев раздаде куп подписи непосредствено върху екипите и тетрадките. Макар множеството да не се били родени, когато Вальо вкарваше против Ливърпул и Литекс, малчуганите демонстрираха солидни знания за изявите на някогашния бранител. И го помолиха за селфита. Треньорът ни не отхвърли нито едно, както постоянно.

ЦСКА благодари особено на директорката Тереза Иванова за хубавия празник, който беше проведен дружно с нашия рекламен сътрудник Адриана Попова и Таско Тасков, ивент управител в клуба.
По молба на учителите ще има пролетен празник и за по-малките възпитаници, само че часът и мястото ще уточним в допълнение.

Очаквайте скоро ЦСКА и в други столични учебни заведения. "

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР