ЦСКА 1948 победи Царско село с 2:1 в двубой от

...
ЦСКА 1948 победи Царско село с 2:1 в двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излъга Царско село

ЦСКА 1948 победи Царско село с 2:1 в дуел от 17-ия кръг на efbet Лига. В 23-ата минута на дуела Панайотис Лука си означи автогол, откакто топката се отклони от крайници му и изненада Пласид. В 68-ата минута Димитър Костадинов беше оставен непокрит в наказателното поле на ЦСКА 1948 и прониза Наумов. В 74-ата минута Георги Русев се разписа от дузпа, с цел да изведе домакините напред в резултата. На два пъти домакините имаха и искания за дузпа през първата част, които не бяха почетени от съдията Стоянов. След този триумф " алените " са на 6-ото място с 27 точки, а Царско село е на 8-ото място със 17.

Още в първата минута на мача Денислав Александров стреля добре към Пласид, само че вратарят на гостите се оправи и мазета удара. Домакините желаеха дузпа в 6-ата минута за игра с ръка на Балтанов в наказателното поле, след центриране от корнер, само че съдията Стоянов остави играта да продължи.

В 12-ата минута след чудесно осъществяване на директен свободен удар Юсеин изпрати топката към вратата на Пласид, само че стражът на гостите мазета акробатично. в 20-ата минута отличен удар на Русев принуди Пласид да се намесва уверено. След центриране от корнер в 23-ата минута Лука си означи неспасяем автогол.

Царско село пропусна отличен късмет да възвърне равенството, откакто в 29-ата минута Лука подаде отличен пас на Кордейро, само че той не съумя да нанесе прецизен удар и топката беше лесна плячка за Наумов.

До почивката макар опитите на двата състава да стигнат до голове, това не се получи и домакините се отдръпнаха с гол задатък.

В 53-ата минута Дилан Мартенс стреля от далечно разстояние, само че топката мина настрана от вратата на Наумов. Четири минути по-късно Даскалов центрира от директен свободен удар, само че ударът на Ивайло Марков попадна в ръцете на вратаря на ЦСКА 1948.

Денислав Александров опита диагонален удар към Пласид вместо да потърси свободния Русев, топката излезе в навън в 59-ата минута на мача.

В 68-ата минута Костадинов получи отличен пас в наказателното поле, беше оставен непокрит и изравни резултата като не остави шансове на Наумов. ЦСКА 1948 поведе с 2:1 след тъкмо изпълнена дузпа от Русев, който прониза Пласид в 74-ата минута. Нарушение на Балтанов против Топузов в наказателното накара съдията Стоянов да отсъди нарушаването.

Царско село нацели гредата в 84-ата минута, когато ударът на Манев се отклони от страничния дирек, а по-късно защитник на домакините мазета напред. Гостите пробваха да стигнат до изравняването, само че по този начин и не съумяха да го сторят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР