ЦСКА 1948 победи шампиона Лудогорец с 2:0 в мач от

...
ЦСКА 1948 победи шампиона Лудогорец с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 нокаутира Лудогорец с 2:0

ЦСКА 1948 победи първенеца Лудогорец с 2:0 в мач от 15-ия кръг на Първа лига.

До огромна степен развръзката се реши от ранния пряк червен картон на бранителя на " орлите " Оливие Вердон. Той получи жълт картон в петата минута поради игра с ръка пред пеналта, само че реферът Георги Димитров промени решението си след консултация с VAR и изгони бранителя.

Като цяло домакините имаха преимущество през първата част, което се показваше в малко по-голямо владеене на топката и повече отправени удари.
Головете липсваха, само че малко след почивката Ивайло Чочев откри резултата. Той шутира мощно с левия крайник след осъществяване на ъглов удар, топката рикошира в тялото на съперников футболист и се оплете в мрежата.

Галин Иванов имаше доста добра опция за ЦСКА 1948, само че вратарят на гостите Кахлина беше на висота. В 81-ата минута обаче интригата беше ликвидирана. Кахлина мазета тупалката на Чочев, само че Крум Стоянов подаде на Георги Русев и той от непосредствена непосредственост удвои.

Така ЦСКА 1948 събра 14 точки и изплува от зоната на изпадащите, заемайки десета позиция. Лудогорец остава с 33 пункта на върха.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР