ЦСКА 1948 победи Септември с 3:1 като гост в мач

...
ЦСКА 1948 победи Септември с 3:1 като гост в мач
Коментари Харесай

Нова лекция на Чочев утвърди ЦСКА 1948 на третото място

ЦСКА 1948 победи Септември с 3:1 като посетител в мач от 26-ия кръг на Първа лига. На стадион " Васил Левски " в столицата " алените " надиграха противника след нов мощен мач на изпълнител номер 1 в шампионата Ивайло Чочев .

Първата част вървеше към нулево тъждество, когато двата отбора се разиграха и паднаха цели три попадения Първо, някогашният футболист на Палермо Чочев откри резултата в 38-та минута, а единствено три по-късно Бирсент Карагерен повиши на 2:0 след асистенция на Парвизджон Умарбаев. В края на полувремето обаче възпитаниците на Светослав Петров се върнаха в играта след автогол на Педриньо. Седем минути след почивката обаче още веднъж Чочев бе в прегръдките на съотборниците си след втория си гол в мача след подаване на Георги Русев. До края играчите на Тодор Янчев не позволиха изненади и по този начин си потеглиха с трите точки .
Ивайло Чочев (л) вкара два гола за триумфа над Септември с 3:1.
С тях тимът остава на третото място, само че към този момент с 10 точки пред четвъртия Левски, въпреки че " сините " занапред има да играят с лидера ЦСКА в понеделник. Септември продължава битката за оцеляване, като е 13-и с 22 пункта, на пет от десетия Ботев Пд, който е с дуел по-малко. В идващия кръг отборът гостува на последния в класирането Спартак Варна, до момента в който ЦСКА 1948 посреща Локомотив Пд.

По-рано денем, Локомотив София победи Пирин Благоевград с 2:0 вкъщи в откриващ мач от петъчната стратегия на 26-ия кръг в Първа лига. Пред погледа на някогашния шеф на ЦСКА Стойчо Стоилов " железничарите " стигнаха до трите точки с по едно попадение в края на двете полувремена .
Антонио Вутов (л) се регистрира с гол и асистенция при успеха на Локо София над Пирин.
Централният бранител Давид Малембана откри резултата за възпитаниците на Станислав Генчев в добавеното време на първата част след асистенция на Антонио Вутов. Именно Вутов постави точка на разногласието с тъкмо осъществяване от бялата точка в 81-та минута . До края гостите нямаха сили да отвърнат на предизвикването и по този начин изгубиха за първи път от четири мача насам, откакто записаха две победи и две равенства. От своя страна полуфиналистите в шампионата за Купата на България се върнаха на победния път след провалянето от Левски с 0:1 в предишния кръг.

С триумфа локомотивци са към този момент на точка от седмия Славия и на пет от шестия Черно море, до момента в който Пирин остава 14-и с 21 пункта и пропусна да се приближи евентуално на три от десетия Ботев Пд. В идващия кръг " орлетата " одобряват лидера ЦСКА, а столичани гостуват на първенеца Лудогорец. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР