ЦСКА 1948 победи с 4:0 дублиращия тим на клуба в

...
ЦСКА 1948 победи с 4:0 дублиращия тим на клуба в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пребори дубъла си в двустранна игра

ЦСКА 1948 победи с 4:0 дублиращия отбор на клуба в контролна среща, изиграна на Градския стадион в Правец.

Съставите на старши треньорите Николай Киров и Владимир Димитров се изправиха един против различен в спаринг по време на паузата за мачовете на националните отбори. Точни в двустранната игра бяха Мартин Тошев през първата част и Георги Русев, Александър Колев и Марио Топузов през второто полувреме.

Мачът мина под диктовката на първия състав на „ алените “, който владееше по-трайно топката и организираше надалеч по-опасните положения. Тошев откри резултата в дуела в 16-ата минута с попадение с глава. В 58-мата минута Русев повиши на 2:0 от дузпа. Само шест минути по-късно Александър Колев направи резултата типичен с гол с глава. Марио Топузов пък оформи крайното 4:0 в 74-ата минута с обмислен удар по земя от границата на наказателното поле.

През идващия уикенд формалните мачове от efbet Лига и Втора лига се възобновяват. ЦСКА приема Локомотив Пловдив в борба от 25-ия кръг на efbet Лига в неделя (03.04) от 15:15 часа на стадион "Витоша ".

ЦСКА 1948 II няма да има формален конфликт през идващия уикенд, тъй като по стратегия трябваше да срещне Левски Лом, който се отдръпна от присъединяване във Втора лига. Taкa „ алените “ ще получат служебна победа и три точки в актива си.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР