ЦСКА 1948 победи Левски с 1:0 в мач от 16-ия

...
ЦСКА 1948 победи Левски с 1:0 в мач от 16-ия
Коментари Харесай

Шедьовър на Педриньо донесе нова победа ЦСКА 1948 над Левски

ЦСКА 1948 победи Левски с 1:0 в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Така " сините " нямат победа над този противник от началото на 2022 година. За последно те завоюваха точно в Бистрица с 2:0 на 26-и февруари предходната година. Между тимовете последваха две победи за " алените " и две ремита.


Единственото попадение означи Педриньо в 60-ат минута с доста красиво осъществяване от към 30 метри. В дуела Левски бе по-активният тим и държеше повече самодейността, само че това по никакъв метод не оказа помощ. За следващ път завършващата фаза се оказа ахилесовата пета за " сините " и макар 19-те голови положения до гол не се стигна. Марин Петков, който стартира титуляр два пъти нацели гредата, а Роналдо и Патрик-Габриел Галчев също се отличиха с пропуски.

Домакините приключиха мача с човек по-малко, откакто Антонио Вутов бе изпъден в 79-ата минута, само че “червените ” съумяха да запазят задатъка си.

С този скъп триумф съставът на ЦСКА 1948 към този момент е 6-ти в класирането на Първа лига с актив от 26 точки, измествайки Арда. Отборът на Левски остана с 27 пункта и е на 5-ото място, като записва трети следващ мач без победа.

В началотоГеорги Русев пропусна две страхотни обстановки самичък против вратаря. Докато при първата имаше засада в хода на офанзивата на “червените ”, то при второто състояние Русев бе в постоянна позиция и направи сериозен пропуск. В идващите минути Левски бе по-активен, само че не съумя да затрудни серизоно Даниел Наумов. В 40-ата минута Марин Петков прати топката в страничния дирек.

В 60-ата минута Педриньо даде задатък на ЦСКА 194. Бразилецът шутира мощно от към 30 метра и не остави шансове на Пламен Андреев – 1:0.

В 72-рата минута Патрик-Габриел Галчев направи сериозен пропуск. Той получи подаване от Цунами в наказателното поле и от добра позиция стреля в навън.

Седем минути по-късно Антонио Вутов влезе рисково в тялото на Пламен Андреев и получи жълт картон. Главният рефер Драгомир Драганов прегледа обстановката посредством ВАР и сподели пряк червен картон на юношата на “сините ”.

В 86-ата минута Роналдо пропусна преференциална обстановка за изравнителен гол. Левски по този начин и не съумя да се разпише в Бистрица и остана с празни ръце от срещата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР