ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 2:1 на стадион Христо

...
ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 2:1 на стадион Христо
Коментари Харесай

Чочев донесе драматична победа на ЦСКА 1948 във Враца

ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 2:1 на стадион „ Христо Ботев “ в първи мач от 12-ия кръг на efbet Лига. В воин за " алените " се трансформира миналогодишния голмайстор на шампионата Ивайло Чочев.

Врачани излязоха напред в резултата в 18-ата минута с гол на Браян Переа от дузпа, която самият той завоюва, откакто бе избутан от Емил Ценов. В 37-ата минута Ивайло Чочев също бе прецизен от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Браян Мендоса, и столичани изравниха.  В 70-ата и 72-рата минути Педриньо уцели напречната греда. В добавеното време Ивайло Чочев донесе успеха на гостите с глава след центриране на Антонио Вутов. Това бе третото попадение на халфа през сезона.

В третата минута Педриньо опитва мерника си от далечна отдалеченост, само че не съумя да уцели вратата, защитавана от Федерико Бариос.

Три минути по-късно Даниел Генов опитва грациозен удар към далечния ляв ъгъл от границата на наказателното поле, Браян Переа понечи да отклони топката, само че се размина с нея и Даниел Наумов съумя да реагира ослепително и мазета.

Четвърт час игра след началото на мача Ботев Враца изиска дузпа за избутване на Емил Ценов против Браян Переа, като в началото такава не последва, само че Драгомир Драганов прегледа самичък обстановката на монитора и уточни бялата точка. В 18-ата минута зад топката застана самият Переа, който преодоля Наумов с удар в горния десен ъгъл - 1:0.

В 24-ата минута при центриране отдясно Елитон засече с глава, ударът му излизаше настрана от вратата, само че топката се удари в главата на Рууни Ева и излезе в навън.

Половин час след началото на дуела Рууни Ева върна топката към Ивайло Чочев, който насочи удар от придвижване, само че бе доста неакуратен.

Малко по-късно Марко Мажуга прибва да изненада Даниел Наумов след добър пробив отляво, само че българският национал бе застанал добре и се оправи с лекия шут.

В 34-ата минута и ЦСКА 1948 получи дузпа след дълго преразглеждане на Драганов на монитора за игра с ръка на Браян Мендоса в наказателното поле. С осъществяването се нагърби Ивайло Чочев, който би леко в долния десен ъгъл, Федерико Бариос се метна в другата посока и в 37-ата минута резултатът бе подравнен - 1:1.

До края на първата част не се стигна до повече забавни обстановки пред двете порти.

В 47-ата минута Момчил Цветанов смъкна топката за Браян Переа, който потърси удар в горния ляв ъгъл, само че топката профуча на сантиметри от напречната греда на вратата, защитавана от Даниел Наумов. Малко по-късно и Педриньо насочи неакуратен удар.

Четвърт час по-късно Елитон засече центриране от корнер и смъкна топката за Ивайло Чочев, който от близка отдалеченост прати топката в мрежата, само че бе отсъдено нарушаване на бразилския бранител против Мартин Христов и попадението не бе прието.

В 70-ата минута Педриньо стреля от границата на наказателното поле, само че нацели напречната греда. Само две минути по-късно от сходна позиция шансът още веднъж обърна тил на бразилеца, който още веднъж нацели гредата.

В 83-ата минута Георги Русев стреля, топката рикошира в бранител, само че все пак, Бариос се оправи, последва удар на Ивайло Чочев от отдалеченост, който вратарят още веднъж избави.

В последната минута от постоянното време Жан-Пиер да Силва проби през центъра и стреля от към 20-ина метра, само че над вратата на Даниел Наумов.

В третата минута от добавеното време Ивайло Чочев получи центриране отдясно от Антонио Вутов и с глава прати за повторно топката в мрежата на Федерико Бариос.

Ботев (Враца) - ЦСКА 1948 1:2
1:0 Переа 17 дузпа
1:1 Ивайло Чочев 37 дузпа

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР