ЦСКА 1948 официално потвърди, че се разделя със своя досегашен

...
ЦСКА 1948 официално потвърди, че се разделя със своя досегашен
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 разкри за още тръгващи си и заяви: Любослав Пенев еднолично реши да напусне ЦСКА

ЦСКА 1948 публично удостовери, че се разделя със своя доскорошен ментор Любослав Пенев. С него си потегля и целият му щаб. Спортният шеф Радослав Здравков и основният менджър Методи Томанов също напущат клуба, потвърдиха " алените ".
 Любо Пенев напусна ЦСКА 1948, разгласи повода Любо Пенев напусна ЦСКА 1948, разгласи повода
" Любослав Пенев публично към този момент не е старши треньор на ЦСКА.

Решението е взето еднолично от наставника, като то беше официализирано на среща с управлението в събота. Клубът ни показва признателност за положителните резултати, реализирани от тима.

Армейската легенда изведе ЦСКА до трето място в efbet Лига след края на есенния полусезон, записвайки 10 победи, шест равенства и единствено две провали. Сред тези резултати са триумф още в първия кръг над безконечния противник Левски и две ремита против първенеца на България Лудогорец. Като старши треньор Пенев доближи със състава и до четвъртфиналната фаза в шампионата за Купата на България.

Всички в ЦСКА благодарим на Любослав Пенев за високия професионализъм, демонстриран във всеки мач и всяка подготовка през общия ни път дотук. Понякога визиите за развиване могат да се разминат, което никога не омаловажава постигнатото до момента. Под управлението на Пенев „ алените “ се потвърдиха като един от най-силните тимове в родното състезание и впечатлиха с атрактивен и съвременен футбол.

Наставникът напуща ЦСКА дружно с треньорския си екип, с който се причисли към клуба през тази пролет, както и със спортния шеф Радослав Здравков и основния селекционер Методи Томанов.

Вратите на ЦСКА остават отворени за всички червени митове, а клубът продължава да се развива в посоката, по която върви самоуверено от първия си ден.

Очаквайте скоро повече информация кой ще бъде новият старши треньор на „ алените “.

Армейската борба продължава! Винаги правилни! САМО ЦСКА! ", пишат " алените " на своя формален уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР