ЦСКА 1948 официално обяви трансфера на Джонатан Перейра от Берое.

...
ЦСКА 1948 официално обяви трансфера на Джонатан Перейра от Берое.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 официално обяви нов футболист от Берое

ЦСКА 1948 публично разгласи прехвърлянето на Джонатан Перейра от Берое. Бразилецът идва при „ червените” като свободен сътрудник. Освен за Берое, Перейра игра и за отбора на Ботев Пловдив.

Ето и формалното известие от ЦСКА 1948:

Бразилският краен защитник Джонатан Перейра е второто ново име в селекцията на ЦСКА.

27-годишният десен бранител се причислява към армейски редици като свободен сътрудник след един сезон, прекаран в Берое. Перейра подписа контракта си в клубния офис и напълно скоро ще стартира тренировки със състава на „ алените “, воден от старши треньора Любослав Пенев.

Перейра познава повече от чудесно ситуацията у нас, защото, преди да се озове под Аязмото, три години носи екипа на Ботев (Пловдив).

Кариерата на Перейра стартира в родния му Гояш, с който записва мачове в бразилската Серия „ Б “. След къс престой в третото равнище на бразилския футбол с екипа на Тупи, при започване на 2018 година път към европейския футбол му проправя украинският Стал.

От лятото на същата година насам Джонатан е взел присъединяване в 80 мача от efbet лига, в които осъществя и 4 гола. Като прибавим и мачовете му за Купата на България, сметката му по родните терени набъбва до 91 мача. В това число влиза и изгубеният с 0:1 от Локомотив (Пловдив) край за Купата през май 2019 година

Като всеки бразилец и Перейра има афинитет към атакуващите дейности, като през миналата акция в efbet Лига, макар позицията си, съумя да означи две попадения за Берое във вратите на Ботев (Пловдив) и Царско село. В добавка към това Джонатан има освен опит като десен защитник, само че и като централен бранител и ляв бек.

Приветстваме го с добре пристигнал в ЦСКА и му пожелаваме доста шанс и извоювани борби с „ армейците “!

Bem-vindo!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР