ЦСКА 1948 обяви нова кампания Ела с шал на мача.

...
ЦСКА 1948 обяви нова кампания Ела с шал на мача.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с нова кампания, всеки фен с шал може да спечели безплатен билет

ЦСКА 1948 разгласи нова акция " Ела с шал на мача ". Всеки почитател на отбора, който го направи в семейството против Монтана, ще взе участие в лотария за безвъзмезден билет за дуела против Етър, който ще се играе на 25 септември от 21:00 часа.

" Стартираме акция под мотото „ Ела с шал на мача “, която цели завръщането на шала в ръцете на „ армейците “!

Чувството да разпънеш този емблематичен фенски продукт над главата си и да запееш песента за обичания ЦСКА е скъпо.

Ела на мача от петия кръг от efbet Лига против Монтана в неделя (13.09) от 18:45 ч. на Националния стадион " Васил Левски ", постави новия шал на врата си и завоюва премия!

Всеки почитател, закупил шал от новата сбирка на ЦСКА – „ Брани достойнството “ или „ Гордостта на София “, преди срещата с Монтана – онлайн от www.shop.cska1948.bg или на място от почитател магазина ни на Националния стадион „ Васил Левски “, ще взе участие в лотария в неделя на почивката сред двете полувремена.

В нея един от закупилите шал ще завоюва безвъзмезден билет за идващия домашен дуел на „ алените “ на 25 септември против Етър от 21:00 ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

Задължително изискване е изтегленият победител от томболата да е на стадиона за дуела с Монтана със своя нов шал, с цел да получи персонално премията си.

Включете се в акцията ни „ Ела с шал на мача “!

Очакват ви още изненади! ", пишат алените на своя формален уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР