ЦСКА 1948 не само има за цел да завърши на

...
ЦСКА 1948 не само има за цел да завърши на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Другото лято ще имаме готов отбор за елита

" ЦСКА 1948 " освен има за цел да приключи преди всичко във Втора лига, само че и през лятото на 2020 година да разполага с отракан състав, който да се показа сполучливо и в елитната дивизия. Това разгласи спортният шеф на клуба Кирил Котев. Той призна, че през миналия сезон съставът не е бил квалифициран за най-горното равнище на българския футбол. Тогава " ЦСКА 1948 " загуби пряк мач с " Арда " за място на баражите.

" Следващото лято ЦСКА ще има отракан състав за най-високото равнище. През предишния сезон го нямахме... Във футболните среди се приказва с почитание за ЦСКА. Всички чакат, че ще се развиваме и ще играем първокласен футбол. Поканените футболисти имат вяра, че ще са следващата година в най-горното равнище и това не им е проблем към този момент ", съобщи Котев пред клубния уебсайт. Той добави, че ще се залага главно на перспективни български футболисти, като ще има и още попълнения до края на летния трансферен прозорец.

За съществени съперници на " ЦСКА 1948 " за влизане в Ефбет лига Котев уточни преди всичко " Септември " (Сф), а също " Монтана ", " Хебър " и " Литекс ".

Директорът отбрани и концепцията на " ЦСКА 1948 ", който стартира през 2016 година от четвърта дивизия след разпадането и последвалия банкрут на ЦСКА. През 2017 година той избра да напусне " Локомотив " (Пд) и да помогне на " ЦСКА 1948 ", който тогава бе в Трета лига. " Пред мен в никакъв случай не е имало алтернатива. За мен това е ЦСКА. Пак бих взел същото решение ", аргументира се Котев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР