ЦСКА 1948 надигра Берое като гост и спечели с 3:1

...
ЦСКА 1948 надигра Берое като гост и спечели с 3:1
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 вкара три гола на Берое и изпусна още

ЦСКА 1948 надигра Берое като посетител и завоюва с 3:1 в 24-ия кръг на efbet Лига. Така алените се приближиха на пет точки от втория. Лидерът ЦСКА-София има задатък от още четири точки през орлите.

ЦСКА 1948 поведе още в десетата минута. Педро Енрике центрира от корнер, а Ивайло Чочев надскочи двама бранители за 0:1. Това е 17-я му гол от началото на сезона.

Второто попадение падна в 35-ата минута, още веднъж след центриране. Пас на Педро Енрике бе отклонен от Евгений Сердюк, а Елитон се хвърли на шпагат и вкара за 0:2. Берое обаче върна мигновено един гол след удар на Вини Трибуле – 1:2.

ЦСКА 1948 продължи да играе по-добре и през второто полувреме. Евгений Сердюк и Радослав Кирилов пропуснаха да вкарат трети гол, само че това въпреки всичко се случи в 87-ата минута. Тогава се разписа Георги Русев. По това време заралии към този момент бяха с човек по-малко поради червен картон на.

Загубата остави Берое 13-и в класирането. Тимът има две точки задатък пред Пирин и изостава с по една от Септември и Ботев Враца.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР