ЦСКА 1948 изпрати информационно писмо до кмета на район Панчарево

...
ЦСКА 1948 изпрати информационно писмо до кмета на район Панчарево
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с писмо до кметовете на Панчарево и Бистрица

ЦСКА 1948 изпрати осведомително писмо до кмета на регион Панчарево Николай Гюров и до кмета на Бистрица Самуил Попов по отношение на дуела против ЦСКА в неделя.

" На 12 март, неделя, от 16.45 часа следва футболна среща сред тимовете на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София. Поради огромния интерес към дуела, чакаме директно преди и след него придвижването наоколо до стадион " Витоша " да бъде интензивно. Отправяме това известие към живущите в региона за оптимално да избегнем неудобствата, които трафикът може да провокира ", се споделя в писмото.

" Осигуряването на реда и регулирането на придвижването ще бъдат под надзора и разпореждането на Столична дирекция на вътрешните работи. Движението на коли ще се възстановява допустимо най-бързо след приключването на спортното събитие по преценка на органите на реда. Молим всички, които ще възнамеряват да проследят футболната среща онлайн да заемат местата си по-рано от началния час за да се предотвратят скупчвания ", написа в писмото, подписано от изпълнителния шеф Добрин Гьонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР