ЦСКА 1948 и ЦСКА - София се изправят един срещу

...
ЦСКА 1948 и ЦСКА - София се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и ЦСКА - София нажежават страстите до червено

ЦСКА 1948 и ЦСКА - София се изправят един против различен в най-интригуващия мач от 23-ия кръг на efbet Лига. " Червеното " дерби е от 16:45 часа на стадион " Витоша " и ще бъде ръководено от Георги Кабаков.

Домакините влизат в срещата от трета позиция, до момента в който техният конкурент се намира на върха в класирането. Днешният конфликт може да даде още една посока на родния шампионат. При триумф на ЦСКА 1948, тимът ще се приближи на 6 точки от върха и ще се намеси в битката за купата.

В последната седмица се породи съществено напрежение по отношение на мястото на осъществяване на дуела. От " Армията " желаеха мачът да бъде изместен на стадион " Васил Левски ", за да се избегнат възможни ексцесии. Още повече, че на гостуващите почитатели им бяха отпуснати едвам 250 билета.
 ЦСКА - София: На ЦСКА - София: На " Армията " може да се играе, в Бистрица предпоставките за ексцесии са налице
Същото желаеха и от Министерство на вътрешните работи, както и кметовете на регион Панчарево и село Бистрица. Българският футболен съюз обаче реши да съблюдава правилата на равнопоставеност и откакто първият конфликт сред тези два тима по-рано през акцията се организира на стадион " Българска войска ", този да се играе на стадион " Витоша ", където семейства отборът на ЦСКА 1948.
 Министерство на вътрешните работи с изказване за ЦСКА 1948 - ЦСКА - София, мнението на полицията съответствува с настояването на гостите Министерство на вътрешните работи с изказване за ЦСКА 1948 - ЦСКА - София, мнението на полицията съответствува с настояването на гостите
Домакините се намират в чудесно въодушевление, откакто в последния кръг разгромиха Локомотив (Сф) с 6:0. Преди седмица пък ЦСКА - София направи първа неверна стъпка през пролетния полусезон, завършвайки наедно 1:1 с Локомотив (Пд). Въпреки това " алените " усилиха преднината си на върха, защото Лудогорец загуби от Пирин, и към този момент се намират на 4 точки пред главния си съперник.

Преди това футболистите на Саша Илич записаха 3 следващи победи. Тодор Янчев и неговият тим също имат три триумфа напролет, само че позволиха и едно проваляне - от Ботев (Враца) с 0:1. ЦСКА 1948 към момента няма загуба на своя стадион през сезона.
 Саша Илич Саша Илич " изгоря " за мачовете против Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948
Голямата липса за гостите ще бъде отсъствието на техния треньор, който изтърпява наказване и няма да може да дава препоръки на своите ученици край тъчлинията във втори следващ дуел.

Двата тима са с едни от най-хубавите отбрани в efbet Лига. Домакините са позволили 14 гола, до момента в който ЦСКА - София - 12. Първият дуел посред им през актуалната акция приключи с победа за отбора на Саша Илич, която пристигна след поврат.
27  ЦСКА - София - ЦСКА 1948 I
ЦСКА 1948 - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; Джонатан, Елитон, Бидунга, Лясков; Чочев, Умарбаев; Русев, Октавио, Кирилов; Сердюк
Старши треньор: Т. Янчев

ЦСКА - СОФИЯ (3-5-2): Бусато; Матей, Юга, Х. Петров; Гарсес, Жеферсон, Линдсет, Хайнц, Де Нойер; Назон, Морено
Старши треньор: С. Илич

СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: " Витоша ", Бистрица
НАЧАЛО: 16:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР