ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха 2:2 в мач от челната

...
ЦСКА 1948 и Лудогорец завършиха 2:2 в мач от челната
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА-София на върха

ЦСКА 1948 и " Лудогорец " приключиха 2:2 в мач от челната шестица на Първа лига, по този начин два кръга преди края ЦСКА-София остава отпред с точка повече от " орлите ".

Създаденият през 2016 година тим оказа помощ на големия си зложелател, само че през следващата седмица му гостува на стадион " Българска войска ", където най-вероятно ще го чака цялостен стадион и още веднъж адска атмосфера. " Лудогорец " пък приема " Левски ", който спори с ЦСКА 1948 за третото място, даващо прано на присъединяване в Лигата на конференциите.

И тук двата отбора са разграничени от 1 точка - в интерес на " алените ". ЦСКА 1948 за трети път този сезон направи еднакъв на " Лудогорец ". Очертава се трагичен завършек на шампионата, в този момент преимуществото е на странага на ЦСКА-София, който единствено би трябвало да завоюва и двете си срещи. И то, в случай че съперникът не бърка.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме
Всичко за Вашата сватба
към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg