ЦСКА 1948 и Локомотив София излязоха с обща инициатива. Двубоят

...
ЦСКА 1948 и Локомотив София излязоха с обща инициатива. Двубоят
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Локомотив София с обща инициатива

ЦСКА 1948 и Локомотив София излязоха с обща самодейност. Двубоят сред двата тима от следащия кръг на шампионата ще премине под мотото "Мач на достойнството ". Срещата е в неделя от 18:45 часа на стадиона в Бистрица.

"ЦСКА и Локомотив (София) с обща самодейност за "Мач на достойнството "!

Двата клуба канят състезателите и ръководителите на тимовете си от АОГ - София на стадиона за дуела от седмия кръг на efbet Лига сред двата отбора.

Сблъсъкът е в неделя (21.08) от 18:45 ч. на стадион "Витоша ", а специфичните посетители на събитието от армейския състав през сезон 2016/17 ще стъпят на терена преди първия съдийски сигнал, с цел да получат благодарствени грамоти и дарове от ЦСКА.

Двубоят сред "червените " и "железничарите " ще премине под мотото "Мач на достойнството ", защото и двата тима започнаха честния си път към завръщането в елита на България от най-ниската дивизия на родния футбол.

Именно това са хората, които поставиха основите, с цел да можем през днешния ден да се радваме на представянето на двата столични клуба в efbet Лига.

Армейци, елате на стадиона, с цел да отдадем заслуженото на "Децата на ЦСКА ", водени от старши треньора Валентин Илиев, които подвигнаха трофея от четвъртия ешелон! Те го заслужават!

Благодарим на Локомотив (София), че се отзова да се включи в самодейността.

Очакваме ви в неделя! САМО ЦСКА! ", написаха от ЦСКА 1948.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР