ЦСКА 1948 и Левски се изправят в сблъсък от 21-ия

...
ЦСКА 1948 и Левски се изправят в сблъсък от 21-ия
Коментари Харесай

Ще спре ли ЦСКА 1948 ентусиазирания Левски?

ЦСКА 1948 и Левски се изправят в конфликт от 21-ия кръг в efbet Лига. Двубоят в Бистрица е с начален час 15:00 и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата онлайн минута по минута.

Наставникът на домакините Николай Киров няма да може да разчита на Ивайло Климентов, Ивайло Чочев, Деян Лозев и Карлос Oхене, което съществено лимитира избра му изключително в средата на терена. Добрите вести за някогашния старши треньор на Ботев Пд и Арда са свързани със звездата на отбора Галин Иванов, който се завръща в състава на „ алените “, а същото ще сторят и Венци Василев и Димитър Пиргов. В последните дни преди срещата столичният отбор се укрепи с добре познатия на Киров нападател – Жуниньо. Бразилецът за последно бе част от Арда Кърджали.

Седмицата за „ сините “ бе много по-спокойна. На „ Герена “ нямаше нови футболисти, а единствената вест към кадровия капацитет към днешното посещение е обвързвана с Асен Митков. Младокът е възобновен и може да вземе присъединяване в срещата с ЦСКА 1948.

През седмицата звук се подвигна към доста странични въпроси, касаещи „ синия “ клуб. Пример за това са изявленията на един от спонсорите на клуба – Палмс Бет, чийто изпълнителен шеф Лъчезар Петров обясни повече за дълга към Петър Хубчев. Дни по-късно по същата тематика и доста други към лиценза на отбора приказва Иво Ивков. В безусловно последните часове бе наранена и тематиката към стадиона на клуба.

ЦСКА 1948 реализира безапелационна победа при подновяването на шампионата с 4:0 като посетител на Ботев Враца, само че и Левски стартира повече от добре пролетния дял – победа с 2:1 на „ Герена “ против Локомотив Пловдив. Ще наберат ли още скорост „ сините “ или домакините ще се окажат препъникамък?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР