ЦСКА 1948 и Левски направиха равенство 2:2 в откриващ сблъсък

...
ЦСКА 1948 и Левски направиха равенство 2:2 в откриващ сблъсък
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Левски не се победиха под дъжда в Бистрица

ЦСКА 1948 и Левски направиха тъждество 2:2 в откриващ конфликт от плейофите в първата шестица на родното състезание. Под дъжда на стадион " Витоша " в Бистрица двата тима направиха зрелищен и завладяващ мач, който в последна сметка не излъчи победител.


Реализатор номер 1 на Първа лига Ивайло Чочев даде летящ старт на " армейците " с попадение след 120 секунди игра. В ролята на помощник за попадението бе Георги Русев. Възпитаниците на Елин Топузаков не се смутиха от неприятното начало, като обърнаха напълно развоя на събитията с два гола в границите на седем минути. Рикардиньо възвърне паритета след положително подаване в кулоар от Ивелин Попов, а скоро по-късно Уелтън вкара за повторно топката в мрежата на Даниел Наумов. Четири минути след старта на второто полувреме гостите изгубиха задатъка си след точната намеса на Парвизджон Умарбаев. До края на срещата не паднаха нови голове и по този начин двата отбора поделиха точките.

По този метод разликата сред ЦСКА 1948 и Левски в класирането се резервира - тя е пет точки в интерес на " алените ", които са трети в таблицата. " Сините " не съумяха да завоюват за втори следващ път след загубата от Локомотив Пд с 0:1 като посетител в последния кръг на постоянния сезон. Така Топузаков и компания могат да изгубят четвъртата си позиция, в случай че Черно море надвие ЦСКА в утрешното си посещение в Пазарджик.

В идващия кръг ЦСКА 1948 гостува точно в морската ни столица, до момента в който за Левски следва нова аудиенция на " Лаута " в опит да се реваншира за скорошното си проваляне. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР