ЦСКА 1948 и Черно море направиха 1:1 в 10-ия кръг

...
ЦСКА 1948 и Черно море направиха 1:1 в 10-ия кръг
Коментари Харесай

Черно море изпусна ЦСКА 1948 с 1:1 в Бистрица

ЦСКА 1948 и Черно море направиха 1:1 в 10-ия кръг на елита. Варненци не престават да нямат загуба, само че не съумяха да си върнат първото място в клаирането. Те имат 24 точки, една по-малко от водача Локомотив Пловдив. И то преди мача сред железничарите и. ЦСКА 1948, въпреки и с два мача по-малко, има 14 точки и се изкачи на пета позиция.

Равенството през днешния ден е пето в мачовете сред двата тима. Атанас Илиев даде преднина на гостите в края на първото полувреме. За него това е шести гол за сезона, само че едвам втори от игра. Останалите четири са от дузпи. Видар Кяртансон изравни 20 минути преди края, засичайки центриране на Георги Русев. За Кяртансон това е първи гол в българското състезание след идването му от гръцкия Атромитос. Русев пък беше почетен преди мача за неговия.

Гостите от Варна започнаха по-добре и в 19-ата Атанас Илиев пропусна добра опция за гол. После Пачеко също не съумя да се разпише. В края на полувремето обаче Атанас Илиев вкара за 0:1. Удар на Пабло Гарсия докара до безпорядък в наказателното поле, а Илиев бутна топката в мрежата.

До почивката домакините от ЦСКА 1948 единствено един път затрудниха Иван Дюлгеров. След паузата обаче те вдигнаха темпото. В 52-ата минута поредно Чочев, Георги Русев и Педриньо можеха да изравнят, само че не съумяха. После треньортр Николай Панайотов пусна Карагарен, Радослав Кирилов и исландския колос Видар Кяртансон. В 72-ата минута обаче Мазир Сула изпусна отлична опция да направи 0:2. В ответната офанзива влезлият секунди по-рано Кяртансон изравни.

Черно море отговори с нов пропуск на Мазир Сула. Той овладя топката пред наказателното поле, освободи се от Чочев и Умарбаев и стреля, само че за трети път не улучи вратата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР