ЦСКА 1948 и Черно море направиха 0:0 в късния мач

...
ЦСКА 1948 и Черно море направиха 0:0 в късния мач
Коментари Харесай

0:0 на ЦСКА 1948 – Черно море, ВАР отмени два гола

ЦСКА 1948 и Черно море направиха 0:0 в късния мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Червените вкараха два гола, само че благодарение на ВАР и двата не бяха зачетени.

Първо в 59-ата минута Ивайло Чочев прати топката в мрежата, само че се оказа, че има нарушение в офанзива. В 80-ата минута пък ВАР сподели, че е имало засада на Елитон, който преодоля Георгиев.

ЦСКА 1948 остава на върха в класирането с 26 точки, една повече от втория ЦСКА-София. има и три мача по-малко. Черно море е шести с 22 точки.

„ Късмет? Не приказваме за него. Вкарахме голове, добре. Щом са били нередовни – анулират се, без никакви искания. Не играхме на равнището, което можем, бяхме под нашите благоприятни условия. Има и такива мачове, значимо е, че прибавихме точка към актива “, сподели треньорът на домакините Любо Пенев.

„ Получи се много здрав мач, повече се опитвахме да се обезвреждаме. И двата тима се постараха много в отбранителен проект. 0:0 е действителен резултат. На полувремето те пуснаха двама национали на фланговете, освежиха офанзивата си. Ние нямахме доста варианти в офанзива “, изясни треньорът на Черно море Илиан Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР