ЦСКА 1948 е първият финалист в турнира за Купата на

...
ЦСКА 1948 е първият финалист в турнира за Купата на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 е първият финалист за Купата след голяма драма в Бистрица

ЦСКА 1948 е първият финалист в шампионата за Купата на България след огромна драма при семейството си на Локомотив София в Бистрица. Мачът приключи при резултат 2:1 за Локо София след постоянното време, а след първия мач извоюван с 3:2 от ЦСКА 1948 се стигна до продължения, а в 117-та минута Ивайло Чочев донесе триумфа скъпия гол за домакините, които се класираха за финала. 
Прочетете още
Още в 8-та минута Давид Маленбена откри резултата за Локомотив София след ужасно осъществяване фаул - 0:1. 

В 18-та минута след съществено безредие след корнер и неточност при изчистването Селсо Рапосо взе топката и с прекрасен удар не остави шансове на Наумов - 0:2. 

Головете продължиха през първото полувреме и ЦСКА 1948 се върна в дуела и по този метод изравни общия резултат. В 24-та минута Елитон стреля с глава, а топката се отклони в ръката на Диас. Първоначално Кабаков не отсъди нищо, само че след обзор с ВАР даде дузпа за домакините, която беше превърната в гол от голмайстора им Ивайло Чочев - 1:2. 

В добавеното време удар на Умарбаев разтресе гредата.

В 117-та минута ЦСКА 1948 съумя да стигне до гол, откакто Умарбаев центрира отлично, а Ивайло Чочев засече с глава и осъществя за 2:2. 

В края на дуела Матеус Дуарте от Локо София беше изпъден и отборът доигра мача с 10 индивида. 

На финала, който ще се играе на 24 май ЦСКА 1948 ще срещне спечелилия от срещата сред Лудогорец и Локомотив София. Все още не е ясно къде ще се играе финалната среща и е доста евентуално тя да не е на националния стадион " Васил Левски ".

Снимка: Спортал
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР