ЦСКА 1948 е много близо до тежък трансферен удар. Клубът,

...
ЦСКА 1948 е много близо до тежък трансферен удар. Клубът,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с трансферен удар: Взима национал на Нигерия, играл във Висшата лига

ЦСКА 1948 е доста покрай тежък трансферен удар. Клубът, който се показва под упованията от началото на сезона, ще се укрепи с национал на Нигерия, за който преди няколко сезона английският Стоук Сити е платил 7 200 000 евро, написа „ Мач Телеграф “.

Става сума за отбранителния халф Питър Етебо. Той игра през предишния сезон в гръцкия Арис Солун, а в този момент ще пристигна в ЦСКА 1948 като свободен сътрудник. 27-годишният африканец записа 28 мача за гръцкия отбор през предходната акция. Той беше преотстъпен в Арис от Стоук Сити, само че след края на сезона нигериецът дефинитивно скъса с „ грънчарите “ и се трансформира в свободен сътрудник.

В Гърция настояват, че интерес към него е проявявал Газиантеп, само че Етобо е отрязал турците, с цел да пристигна в efbet Лига.

Кариерата на халфа е много впечатляваща. Той има 45 мача за националния отбор на страната си. Играел е още в турския гранд Галатасарай, Уотфорд, Лас Палмас и Фейрензе, а точно португалците го продават на Стоук Сити за 7 200 000 евро.

Очаква се в околните дни ЦСКА 1948 да разгласи публично привличането на Питър Етебо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР