ЦСКА 1948 е договорил нов вратар, пише Тема Спорт. Това

...
ЦСКА 1948 е договорил нов вратар, пише Тема Спорт. Това
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 сменя Наумов с Димитър Шейтанов

ЦСКА 1948 е договорил нов вратар, написа " Тема Спорт ". Това е 23-годишният Димитър Шейтанов от Септември (София). Ръководствата на двата клуба са си стиснали ръцете и договорката може да се смята за факт.

Според осведомени ЦСКА 1948 ще заплати и много сериозна трансферна шестцифрена сума за стража. Интересното е, че напролет той ще остане да оказва помощ на сегашния си тим Септември (София), който ще води борба за оцеляване в efbet Лига.

Синът на Георги Шейтанов, който сега е треньор на вратарите на Вихрен, а при Ясен Петров бе и на националния отбор, ще се причисли към новия си клуб през лятото. Тогава се чака да има продажба на титуляра Даниел Наумов. Интересът от чужбина към него е много сериозен и прехвърлянето на национала след края на акцията е изцяло вероятен. Резервен пазач на ЦСКА 1948  сега е Генадий Ганев, който бе притеглен през лятото, откакто договорът му с Берое изтече.

Димитър Шейтанов е младеж на Левски, само че не съумява да пробие на " Герена ". През 2019 година минава в португалския Авеш, където пази за отбора до 23 година В началото на 2021-а се завръща у нас, с цел да облече екипа на Пирин (Благоевград), с който стига до елита. Привлечен е от Септември при започване на тази година. Превърна се в съществена фигура при столичани, като първо спомогна за промоцията в efbet Лига, а по-късно сподели и положителни изяви в елита.

Треньорът на вратарите на ЦСКА 1948  Йордан Йорданов-Жан е харесал доста Шейтанов-младши, в който виждал сериозен капацитет за в бъдеще.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР