ЦСКА 0 : 4 Академия Пандев 72′ Нов шамар за

...
ЦСКА 0 : 4 Академия Пандев 72′ Нов шамар за
Коментари Харесай

ЦСКА - Академия Пандев, експерименталният състав на червените допуска трето попадение


ЦСКА

0: 4

Академия Пандев
 72′
Нов пестник за " армейците "! Зоран Ивановски напредна по десния фланг, пусна паралелен пас към Пепи Георгиев и на празна врата той прати топката за четвърти път във вратата на ЦСКА.
69′
Трети гол за Академия Пандев. Горан Ивановски прави преднината на северномакедонците класическа.
63′
ЦСКА пробва да отговори по някакъв метод, само че към този момент офанзивите на " алените " не носят никаква заплаха за северномакедонския отбор.
53′
Втори гол за Академия Пандев! Велиновски даде прелестен диагонален пас към левия фланг, там Бакар си спря добре топката и с прелестен изстрел в горния десен ъгъл не остави никакви шансове на Димитър Евтимов.
45′
Играта е възобновена!
45′
Край на първото полувреме! Невзрачни първи 45 минути за пробния състав на ЦСКА.
34′
Гол за северномакедонците! Сашко Пандев получи топката на границата на наказателното поле и с техничен удар трансферира Димитър Евтимов. Много хубав гол за Академия Пандев.
33′
Времето за Харад Каламуич изтече . По всичко наподобява, че надали повече ще облече алената фланелка. На негово място влиза Калоян Пехливанов, който заема място в сърцето на защитата. Асен Дончев минава на десния бек, а Тибо Вион застава по левия фланг на отбраната.
21′
Калоян Кръстев получава жълт картон.
13′
Ето я и първата по-добра опция за " армейците ". Маурисио Гарсес се отличи с самостоятелен пробив отдясно, финтира няколко бранители и стреля с левия крайник, само че топката прелетя на сантиметри над напречната греда.
10′
Равностойни първи минути на дуела. В състава на Академия Пандев се откроява наличието на Сашко Пандев, който е брат на легендата на северномакедонския футбол Горан Пандев.
3′
Именно Каламуич загуби топката отдясно и разреши на северномакедонците да провеждат първата по-опасна офанзива в мача. Томас Лам обаче се намеси акуратно в наказателното поле и предотврати заплахата пред Димитър Евтимов.
2′
В състава на " алените " прави усещане наличието на 17-годишният босненец Харад Каламуич. Младокът кара експериментален интервал при " армейците ". Той ще работи по десния фланг на защитата, а отляво ще се подвизава Асен Дончев.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 25. Димитър Евтимов 15. Тибо Вион 29. Томас Лам 16. Асен Дончев 23. Харад Каламуич 24. Карло Мухар 5. Федерико Варела 22. Георги Чорбаджийски 7. Йоан Баи 27. Маурисио Гарсес 14. Калоян Кръстев. Треньор Стойчо Младенов Резерви
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов дефинира стартовия състав за контролата със северномакедонския първокласен отбор Академия Пандев.

Двубоят, който е втори за днешния ден за армейците, ще се играе на един от терените на " Фанатик тур " стартира в 17:00 часа локално време (16:00 часа българско) и ще бъде излъчен директно в ефира на Диема Спорт.

В първия спаринг през днешния ден ЦСКА разгроми казахстанския Шахтьор (Караганди) с 5:1.
 ЦСКА разгроми казахстанци, Йомов свети с неповторим гол
ЦСКА разгроми казахстанци, Йомов свети с неповторим гол

" Червените " удариха Шахтьор с 5:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР