ЦСКА 0 : 2 Черно море 45′ ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!

...
ЦСКА 0 : 2 Черно море 45′ ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!
Коментари Харесай

ЦСКА - Черно море 0:2, моряците с изненадваща преднина от два гола още до почивката


ЦСКА

0: 2

Черно море
 45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА! Футболистите на ЦСКА са изпратени с освирквания.
40′
СМЯНА ЗА АТАНАСОВ! Нервите на треньорския щаб на ЦСКА не устояха, като Добри Митов и Люпко Петрович взеха решение да вършат промяна още преди почивката. Неубедителният Стойчо Атанасов беше сменен от Жанио Бикел, а на излизане младокът беше освиркван от личните си почитатели.
 Снимка 434981
Източник:
39′
Жълт картон и за Патрик Андраде от Черно море.
38′
Официално предизвестие за Стойчо Атанасов.
36′
ГОООЛ ЗА ЧЕРНО МОРЕ!! РОДРИГО-ДУЗПА! И до момента в който селекцията на Добри Митов търсеше всевъзможни способи за възобновяване на паритета, съперникът им показва страховита успеваемост и с втората си офанзива за мача стигна до нов гол. Отново в епицентъра на събитията попадна Исмаил Иса. Таранът отново се оказа непокрит в полето на " алените ", като този път въпросният опита центриране. Топката срещна двете ръце на пробвалия се да го блокира Стойчо Атанасов. Ситуацията беше добре забелязана от рефера Георги Кабаков, който уверено уточни дузпата. С виновната задача се нагърби Родриго. Играчът с №72 прати Черниаускас в противоположния ъгъл и по този начин подари " моряците " с скъпата преднина от две попадения.
34′
И ПАК АЛИ СОУ! ЦСКА отговори на предизвикването със забавяне от към 10 минути. Подобно на обстановката в по-ранния стадий от срещата, Малинов още веднъж пусна хитро подаване за Али Соу. И този път обаче огромната звезда на столичния гранд не откри очертанията на вратата.
 Снимка 434983
Източник:
32′
Официално предизвестие за младия Виктор Попов от състава на Черно море.
 Снимка 434984
Източник:
30′
Опасно центриране на Родриго в полето на ЦСКА. Черниаускас понечи да боксира, само че в последния миг се отхвърли. С това литовецът сътвори предпоставки за огромна заплаха пред неговата врата, само че по този начин или другояче нямаше футболист на Черно море наоколо, който да се възползва.
26′
Официално предизвестие за изнервения Евандро .
22′
ГОООЛ ЗА ЧЕРНО МОРЕ!! 0:1! ИСМАИЛ ИСА!! Шок в " Борисовата градина " настъпи в 22-ата минута, когато гостите от Варна съумяха да поведат в резултата. Тромавата защита на ЦСКА позволи Исмаил Иса да получи пас в кулоар. Таранът показва отлична техника против Нуно Томаш, като на два пъти смени посоката против португалеца. Вече отстранил ибериеца, пред някогашния състезател на Левски се отвори превъзходен късмет за пукотевица, който бе трансфорат в гол, макар опита за интервенция на Черниаускас.
19′
Първи жълт картон в дуела. Получава го Родриго от състава на гостите.
17′
СОУ! Положенията пред Али Соу продължаваха да стават все по-чисти. В 17-ата минута голаджията беше изведен с съвършен пас зад тила на варненската отбрана. Бившият футболист на Киево обаче обработи много неприятно топката, поради което разреши на излезлия вратар Иван Дюлгеров да завоюва самостоятелния си конфликт против африканеца.
15′
Централният нападател на ЦСКА продължи да бъде под пара, като 120 секунди по-късно съумя да играе с глава при центриране от фаул на Тиаго. И този негов изстрел обаче не бе претрупан с нужната акуратност.
12′
СОУ! ЦСКА последователно закупи убеденост в своите изяви и с настъпването на 12-ата минута сътвори чиста голова обстановка. Малинов лиши чисто от Мартин Минчев в центъра на терена, след което пусна пас в вероятност за Али Соу. Гамбиецът надбяга своите лични пазачи и насочи диагонален удар, който мина около далечната греда на Дюлгеров.
 Снимка 434980
Източник:
10′
Напрежение сред Васил Панайотов и Евандро, откакто бразилецът изблъска сътрудника му Мирослав Енчев в спор за една висока топка.
5′
Напористите изяви на " моряците " продължиха. В 5-ата минута Ндонгала сюрпризира Кристиян Малинов, който си мислеше, че ще овладее топката с допустимо най-голямо успокоение. След това африканецът не загуби никакво време и насочи техничен изстрел, който за негова жал излезе в навън.
2′
Двубоят стартира със съществено терзание в редиците на ЦСКА . Още в 20-ата секунда Черниаускас се засуети след върната към него топка. Миг по-късно пък недоразумение в защита разреши на Родриго да излезе на стрелкова позиция. Силният му шут обаче попадна в прегръдката на добре пласирания " червен " пазач.
 Снимка 434979
Източник:
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 30. Витаутас Черниаускас 25. Иван Дюлгеров 2. Стойчо Атанасов 6. Виктор Попов 3. Жеферсон Телес 33. Мирослав Енчев 4. Божидар Чорбаджийски 5. Стефан Станчев - капитан 6. Рубен Пинто - капитан 2. Цветомир Панов 8. Греъм Кери 38. Аристоте Ндонгала 10. Евандро Да Силва 7. Патрик Андраде 15. Кристиян Малинов 72. Родриго Да Силва 20. Тиаго Родригез 71. Васил Панайотов 22. Али Соу 90. Мартин Минчев 24. Нуно Томаш 9. Исмаил Иса Треньор Добри Митов Илиан Илиев Резерви 13. Густаво Бусато 26. Иван Дичевски 9. Aнтъни Уот 44. Димитриос Хантакиас 11. Петър Занев 99. Дани Кики 14. Вив Соломон-Отабор 20. Алваро Да Силва Кардо 16. Жанио Бикел 10. Илиан Илиев 21. Диего Фабрини 23. Йонуц Нягу 28. Пламен Гълъбов 11. Жоржиньо
Отборите на ЦСКА и Черно море се изправят един против различен в огромното дерби от втория кръг на шампионата. Двата отбора стартираха шампионата по друг метод, само че това не трансформира очакванията им за три точки от днешното съревнование.
 ЦДНА - Партизан: Победен марш в Белград
ЦДНА - Партизан: Победен марш в Белград

ТОПСПОРТ предлага част от II глава на книгата " Червената епопея "

" Червените " на Добри Митов направиха изненадващо реми с Етър преди седмица, като в този момент всички в лагера на столичния гранд са пределно стимулирани за крайния триумф. Макар и след няколко дни да следва значим дуел с Осиек за Лига Европа, " армейците " ще разчитат на най-хубавото в своя състав.

Възстановен от контузия е Греъм Кери, който през днешния ден ще би трябвало да зарежда с подавания централния нападател Али Соу. Отговорна задача с работата си в центъра на терена пък имат Рубен Пинто, Кристиян Малинов и Тиаго. Двубоят пропущат контузените Иван Турицов и Енрике. Едно от новите попълнения на отбора - италианецът Диего Фабрини пък бе подложен на рецензии след разочароващото си показване против Етър и Титоград.
 Данте Стипица: ЦСКА ще бъде в Топ 5 на Хърватия
Данте Стипица: ЦСКА ще бъде в Топ 5 на Хърватия

" Всичко в клуба се утвърждава от шефа Гриша "

Възможност за дебют може да се отвори и пред последната нова покупка на столичани - Вив-Соломон Отабор.

Макар и с много изменен състав от предходния сезон, Черно море започва efbet Лига с изразителна победа против Локомотив (Пд). От групата за идния мач отпаднаха контузените Мартин Костадинов и Лъчезар Йорданов.
 Евандро: Видяхме грешките си, няма да ги повторим
Евандро: Видяхме грешките си, няма да ги повторим

" Това беше единствено първата крачка към нашите цели "

Сред избраниците на Илиан Илиев обаче попада гръцкият защитник Димитриос Хантакиас, който имаше проблеми с документите и нямаше право да играе за " моряците ". В офанзива главно ще се разчита на българския национал Исмаил Иса.
 Васил Панайотов: Няма да се изненадам, в случай че победим ЦСКА
Васил Панайотов: Няма да се изненадам, в случай че победим ЦСКА

" Нашата мотивация ще е по-голяма от тази на противника "

Главен арбитър на срещата е Георги Кабаков, с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Делегат на БФС е Илия Илиев, а работата на реферите ще следи Валентин Добрев.
 Илиан Илиев дефинира групата за гостуването на ЦСКА
Илиан Илиев дефинира групата за гостуването на ЦСКА

Мачът е в събота, от 18:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР