ЦСКА 0 : 1 Трактор 90′ КРАЙ НА МАЧА! ЦСКА

...
ЦСКА 0 : 1 Трактор 90′ КРАЙ НА МАЧА! ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА - Трактор 0:1


ЦСКА

0: 1

Трактор
 90′
КРАЙ НА МАЧА!
 ЦСКА - Трактор 0:1 в контролна среща
ЦСКА с втора поредна загуба в Турция, падна и от иранския Трактор

По-добрите положения за " армейците " бяха преди почивката
88′  Снимка 650597
Източник:
85′
Данило Асприля направи прекрасен пробив по крилото, само че опитът му за центриране не се реализира в 85-ата. При корнера вратарят на Трактор не се намеси добре и Антонов получи опция да шутира към мрежата на иранците. Пред голлинията обаче имаше трима играчи на " вълците ", които се оказа невероятно да бъдат преодолени.
78′  Снимка 650598
Източник:
75′
АМОС ЮГА Е ИЗГОНЕН!  ЦСКА по този начин и не доближаваше до действително състояние за възобновяване на паритета. Случващото се очевидно бе изнервило капитана Амос Юга, който във втора поредна " армейска " контрола си изкара червен картон и се наложи прибързано да напуща игрището. Този път футболистът от ЦАР бе изпъден поради второ публично предизвестие.
63′  Снимка 650573
Източник:
60′
Последваха няколко положителни центрирания в наказателното поле на Трактор, само че вратарят на иранците правеше нужното, с цел да предотврати заплахите.
51′
ГООЛ ЗА ТРАКТОР! 0:1!  Изненадващо, предвид на събитията до този миг, Трактор поведе на ЦСКА с гол в 51-ата минута. Халфът от Ирак - Сафа Хади насочи рискован изстрел от междинна отдалеченост, който за негово благополучие се отклони в крайници на Християн Петров и подлъга неприятно различен от появилите се след паузата - Густаво Бусато.
47′
НАПРЕЖЕНИЕ! Второто полувреме на контролата започва напрегнато сред двата отбора. Енес Махмутович задържа за фланелката футболист на Трактор, който пък не му остана задължен и понечи да го удари. Настана меле, при което единствено бързата реакция на разнообразни играчи предотврати по-големи проблеми.
46′  Снимка 650575
Източник:
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
40′
ДУЗПА ? От ЦСКА желаеха дузпа в своя изгода, защото навлизащият в наказателното поле Турицов падна след контакт с защитник на Трактор. Главният съдия на инспекцията обаче подмина противоречивата обстановка с безмълвие.
39′  Снимка 650577
Източник:
37′
Бразилецът Густаво реши да ревизира бдителността на Митко Евтимов в 37-ата минута, само че някогашният състезател на румънския Университатя (Крайова) стреля много неопределено.
26′
ГОЛЯМ ПРОПУСК ЗА ТРАКТОР ! ЦСКА можеше самичък да се вкара в пакост с регистрирането на 26-ата минута. Капитанът Амос Юга сбърка при изнасянето на топката, което разреши на Густаво да подаде за безусловно непокрития собствен сътрудник Ромели Киото. Въпросният имаше цялото време, с цел да насочи удара си в мрежата, само че за наслада на " армейците " стреля доста разочароващо в навън.
25′  Снимка 650579
Източник:
24′
Матиас Фаетон не спираше да тормози защитата на Трактор, като в 24-ата получи акуратно подаване и Линдсет, а след серия от финтове против Селмак Намати, шутира в обсега на вражеския вратар.
19′
ЦСКА сътвори задоволително сериозно меле при центриране от корнер, при създалата се блъсканица обаче по този начин и не се откри състезател в " алено ", който да насочи коженото кълбо към мрежата.
13′
ЕСТРАДА! ЦСКА пропиля първи огромен късмет да поведе в резултата с настъпването на 13-ата минута. " Червените " хванаха в крачка защитата на Трактор и внезапно получиха числено преимущество пред наказателното поле на персийците. Фаетон показва комбинативност и чукна за непокрития Майкъл Естрада. Националът на Еквадор обаче се забави излишно и ударът му беше блокиран.
 Снимка 650571
Източник:
11′
Джонатан Линдсет опитва шанса си с изстрел от междинна отдалеченост, който мина на сантиметри от лявата греда на Хюсеин Пурхамиди.
8′
Норвежката връзка в ЦСКА загатна за това, което може би ще показва през пролетния дял на шампионата. В 8-ата минута Джонатан Линдсет получи пас зад тила на защитата от Улаус Скаршем, само че стражът на Трактор прочете в точния момент развоя на събитията и се хвърли самоуверено в краката му.
 Снимка 650570
Източник:
3′
Съставът на Трактор показва, че ще направи всичко по силите си, с цел да вземе скалпа на реномирания европейски конкурент. Иранците стартираха с дълбока преса и още преди изминаването на първата минута " вълците " стигнаха до корнер пред вратата на Митко Евтимов.
2′
По сходство на контролата с Корона, тимът на ЦСКА още веднъж се радваше на почтена фенска поддръжка. Групата " червени " почитатели, която е особено в Белек, с цел да бъде покрай своите любимци, не жалеше глас и в екзотичната инспекция с Трактор.
 Снимка 650567
Източник:
1′
НАЧАЛО НА ПРОВЕРКАТА!
Състав 25. Димитър Евтимов 1 Хюсеин Пурхамиди 19. Иван Турицов 88. Салмак Немати 6. Християн Петров 33. Ареф Агаси 13. Браян Кордоба 4. Мохамед Агхаянпур 15. Тибо Вион 17. Саид Каримазар 21. Амос Юга -капитан 10. Рикардо Алвеш 26. Марселино Кареасо 6. Сайед Махди Хосейни 10. Джонатан Линдсет 7. Густаво 7. Улаус Скаршем 27. Саджад Ашури 11. Матиас Фаетон 9. Амирхюсеин Хюсеинзадех 29. Майкъл Естрада 30. Ромели Киото Треньор Нестор Ел Маестро Пако Хемес Резерви 1. Густаво Бусато 12. Марин Орлинов 2. Юрген Матей 4. Мено Кох 3. Сейни Санянг 22. Енес Махмутович 8. Станислав Шопов 27. Лазар Туфегджич 17. Емануел Шакич 23. Илиан Антонов 16. Георги Чорбаджийски 24. Марк-Емилио Папазов 30. Данило Асприля
Днес от 14:00 часа ЦСКА ще изиграе втората си контрола по време на подготвителния лагер в Турция. Съперникът на  " алените " е намиращият се на четвърто място в състезание на Иран - Апелативен съд Трактор. ЦСКА за повторно в историята си ще срещне тим от азиатската страна, откакто на 1 юли 2012 година победи с 3:0 Сепахан Исфахан под управлението на Стойчо Младенов в Австрия, заяви " Тема спорт ".

Трактор е построен съвсем напълно от ирански футболисти, а треньор е испанецът Пако Хемес, водил Лас Палмас, Райо Валекано и Гранада в Ла Лига. Тимът приключи при зрелищно тъждество 3:3 с датския Вейле в първата си контрола на турска земя в понеделник.
 ЦСКА сменя хотела в Турция
ЦСКА сменя хотела в Турция

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР