ЦРУ прави годишно изследване на смъртността по държави и в

...
ЦРУ прави годишно изследване на смъртността по държави и в
Коментари Харесай

Изследване на ЦРУ показва, че България е на трето място по смъртност


Централно разузнавателно управление на САЩ прави годишно проучване на смъртността по страни и в това проучване България е на трето място, като страни, в които е имало или има военни дейности, се намират след нас в тази ранглиста. Афганистан е на десето място, а Украйна на пето място.

През последния четвърт век се трансформираха всички условия, от които зависи здравето и възпроизводството на популацията в България. Това акцентира в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " проф. Трендафил Митев, учител по политология в УНСС:

" С какво се храни българският народ? Катастрофата на българското земеделие докара до това, че изчезна оня прекрасен розов домат, изчезнаха хубавите краставици, изчезнаха хубавите плодове, изчезна всичко това, което беше здрава българска национална храна. През последния четвърт век ние консумираме на първо място зеленчуци и плодове от Турция, от Гърция, а единствено преди три дни гръцкото държавно управление забрани тотално вноса от Турция на каквито и да е било плодове, зеленчуци и ядки, защото там се употребяват пестициди, които са отровни. Нашето население се храни с плодове и зеленчуци, без да познаваме с каква химия се обработват те. Освен това България се трансформира в гробницата на старите коли в Европа. Въздухът се токсини. Вече втора година се вършат някакви старания, с цел да се промени и управлява този развой, само че явно и това мъчно се отдава ".

Очевидно демографската политика на България не е това, което би трябвало да бъде, добави още проф. Трендафил Митев:

" Не се подтиква раждаемостта задоволително. Не се обезпечават тези финансови разноски, които са нужни на едно младо семейство, с цел да отглежда деца, с цел да може съотношението да бъде в интерес на живите, на дейните, на младите, които дават приръст във всяко едно отношение ".
Цялото изявление с проф. Трендафил Митев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР